Final application date

12 May, 2021

Company

Syncore Technologies

Contact

Stina Berg

stina.berg@syncore.se

013 465 79 26

Känner du dig redo för att uppgradera? Vad sägs om att jobba i professionella team med kundernas svåraste utmaningar inom inbyggd produktutveckling? 

Vi söker dig som har några års erfarenhet av mjukvaru- eller elektronikutveckling inom funktionssäkra inbyggda system för industri och fordon. 

Som ingenjör på Syncore Technologies får du möjlighet att växa i en kreativ miljö och pröva dina förmågor i spännande projekt med olika teknologier. Våra kunder ligger i täten inom expansiva, globala industrisegment där kraven på kvalitet och tillförlitlighet är höga. Att vi jobbar i våra lokaler ger extra energi och inspiration i arbetet, och den stora variationen gör att du snabbt utvecklar din kompetens och helhetsförståelse. Låter det intressant? 

 

Syncore på 15 sekunder 

Syncore Technologies grundades år 2000 och är idag ett teknikutvecklingsbolag med 40-tal anställda som fokuserar på inbyggda system – från idé till färdig produkt. Våra kunder finns inom branscher som till exempel flyg, fordon, försvar och konsument, och vi erbjuder spetskompetens inom bland annat funktionssäkerhet, industriella kontrollsystem och avancerade mätsystem. Som medarbetare kommer du att arbeta i mindre team med projektets alla delar, alltifrån tidig designspecifikation till utprovning i fält hos våra kunder. Alla projekt bedrivs i våra egna lokaler i Mjärdevi Science Park. Bland våra kunder finns både mindre, lokala företag såväl som marknadsledande utländska bolag. 

 

Syncore som arbetsplats 

Som medarbetare på Syncore får du möjlighet att växa i en samarbets- och innovationskultur som berikas av såväl unga tekniktalanger som seniora ingenjörer. Alla med samma vilja att stärka kunden i skapandet av framtidens produkter. 

På vårt fina 1500 kvadratmeter stora kontor finner du både öppna landskap och enskilda rum och vi ser självklart till att alla anställda har tillgång till det de behöver för att kunna utföra arbetet. 

Vår kultur präglas av samarbete, kreativitet och prestigelöshet och vi värnar om en god arbetsmiljö där medarbetare känner att de trivs, utmanas och utvecklas. Vi har en Trivselambassad som hjälper till att skapa en bra gemenskap och en god stämning. 

Vi jobbar aktivt med kompetensutveckling där våra medarbetare har chansen att utvecklas, bredda sin kompetens och ta sig an nya utmaningar. Här delas också kunskap och erfarenheter mellan kollegorna och löser eventuella problem tillsammans som ett team. 

Syncore erbjuder flexibilitet som bidrar till en balanserad och fungerande vardag. Vi värderar våra anställda och tror på att en väl fungerande och stimulerande arbetsplats bidrar till vår framgång.