Final application date

15 August, 2023

Company

BK Services

BK Services söker en engagerad och driven elsäkerhetsgranskare för olika typer av gransknings- och provningsuppdrag inom elsäkerhetsområdet. Som elsäkerhetsgranskare på BK Services erbjuds du en unik möjlighet att fördjupa din kompetens inom elsäkerhetsområdet samtidigt som du får chansen att vara med och påverka den globala marknaden inom området!

OM BK SERVICES

BK Services erbjuder hjälp med CE-märkning, regulativ provning och produktgranskning inom EMC, elsäkerhet, radioprovning och klimatprovning. De sitter i nybyggda och fräscha lokaler i Ebbepark i Linköping. Företaget är i en expansiv fas och söker därför flertalet nya medarbetare som vill vara med och växa tillsammans med dem! Vill du vara med på den fortsatta resan?

OM TJÄNSTEN

Som elsäkerhetsgranskare på BK Services erbjuds du en kreativ arbetsmiljö där du får specialisera dig inom olika områden genom att undersöka elektroniska komponenter och testa deras säkerhet. Du kommer arbeta brett med allt från mindre mätinstrument till större och mer komplexa system, både kopplat till konsument- och industrielektronik. I rollen arbetar du i projekt som pågår i en till två veckor, därefter hoppar du på något nytt och spännande. Som elsäkerhetsgranskare arbetar du också med en hel del teknisk dokumentation, både inför projekten genom granskning av underlag samt efteråt då du ägnar dig åt rapportskrivande.

Förutom spännande arbetsuppgifter erbjuds du engagerade och stöttande arbetskamrater samt en stimulerande roll där du själv får ta mycket ansvar och har mycket inflytande över hur du utformar ditt arbete. Rollen bjuder in till spännande kontaktskapande med representanter från olika marknader. Du får en fantastisk möjlighet att direkt påverka produktkvaliteten på marknaden, såväl i Sverige som globalt!

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en god förståelse för samt stort intresse av elektronik och/eller automation. Du älskar att undersöka hur saker fungerar, att plocka isär och skruva i komponenter. Har du kunskap om exempelvis elscheman, kretskort och elektronikkomponenter är det mycket meriterande. Du har också en stark vilja och drivkraft att lära dig nya saker. Vi tror att du har en ingenjörsutbildning inom elektronik och/eller tidigare erfarenhet av arbete inom någon av följande områden:

  • Arbete med mätinstrument
  • Produktutveckling
  • Produktprovning
  • Elsäkerhetsarbete

För att passa i rollen har du ett genuint intresse för att hjälpa andra. Du värdesätter att hjälpa kunderna med att säkra sina produkter för att snabbt kunna sätta dem på marknaden. Som person är du uppmärksam och tillmötesgående och anstränger dig alltid för att leverera ett kvalitativt resultat, samtidigt som du är trygg i dig själv och vågar vägleda kunder vid behov.

Vi tror också att du är strukturerad och duktig på att planera i syfte att slutföra dina arbetsuppgifter i tid. Du drivs dessutom av att hjälpa dina kollegor och ser ett tydligt värde i att samarbeta. Du ser alltid till företagets bästa och är mån om att skapa ett gott arbetsklimat på arbetsplatsen. Slutligen har du en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska.

ÖVRIGT

Anställning: Anställning direkt hos BK Services. A-hub hjälper till med rekryteringsprocessen och vid eventuella frågor kontakta Sebastian Dejler på sebastian@a-hub.se eller Love Fransson på love@a-hub.se.

Placering: På BK Services kontor i Ebbepark, Linköping.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.

Ta chansen och var med på en spännande tillväxtresa! Vi tillämpar löpande urval, skicka in din ansökan redan idag!