Final application date

22 January, 2020

Contact

Fred Wilhelm, Team Manager

fred.wilhelm@semcon.com

+46733253301

Vi på Semcon drivs av en genuin nyfikenhet på människor och deras beteenden och allt vi gör handlar om människorna som använder våra produkter – slutanvändarna. Vi är ett internationellt produktutvecklingsföretag med expertkunskaper inom en rad olika områden. Det ger oss kapaciteten att vara en effektiv partner genom hela produktutvecklingsresan för globala kunder, men också flexibiliteten att agera som specialister vid lokala, mindre projekt.

Vi söker nu efter en erfaren elektronikkonstruktör till vårt team Embedded Systems & Electronics i Linköping!


Hos oss får du möjlighet att

Ta våra kunders produkter till nästa nivå. Vi arbetar med utmanande projekt där vi använder oss av den senaste tekniken för att göra skillnad för våra kunder och slutanvändaren. Vi utvecklar bland annat lösningar för framtidens autonoma fordon och uppkopplade produkter tillsammans med kunder från exempelvis fordons- och flygindustrin.

Jobba med fantastiska kollegor. Vi vill göra bra saker. Tillsammans. Hos oss får du jobba med kollegor som bidrar med olika erfarenheter, kunskap och perspektiv. Vi kanske inte alltid tycker likadant men vi värderar samma saker: balans i livet, att ha kul tillsammans, få saker och ting gjorda, utvecklas och dela med oss av kunskap och erfarenheter.


Om rollen

Som elektronikkonstruktör så kommer du att utveckla innovativa produkter tillsammans med våra kunder. Arbetsuppgifterna innefattar allt från kravspecifikation till utveckling av den färdiga produkten.


Vi söker dig med

  • Utbildningsbakgrund inom elektronik eller motsvarande
  • Erfarenhet av analog och digital hårdvarukonstruktion
  • Erfarenhet av PCB-design i verktyg som exempelvis Mentor Graphics och/eller Altium Designer

Om du har erfarenhet av, hårdvarunära programmering i C eller C++, kravhantering i doors eller är en fena på lödning och innehavare av ett certifikat, FSD eller IPC så är det en bonus.

Vi värdesätter mångfald. Olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är viktiga för att skapa de bästa användarupplevelserna och för att göra Semcon till en arbetsplats där människor trivs och utvecklas.

Skicka in din ansökan nedan eller hör av dig till Fred om du vill veta mer!