Final application date

14 August, 2022

Company

Combitech

Contact

Johanna Thorén

johanna.thoren@combitech.com

+46734184314

Enheten EMC & Microwave i Norrköping/Linköping arbetar inom områdena elektronikutveckling, EMC, mikrovågsteknik och relaterade system. Våra kunder finns framförallt i Östergötland men även i övriga delar av Sverige samt viss del internationellt. Vi jobbar i framkant på att hitta nya lösningar på våra kunders produkter. Vi befinner oss nu i en expansiv fas och söker nu erfarna utvecklingsingenjörer inom elektroteknik som vill ta nästa steg och utvecklas tillsammans med oss!

Din som Elektronikingenjör hos Combitech

Som Elektronikingenjörskonsult hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande uppdrag där vi är med och utvecklar framtidens lösningar åt våra kunder. Du kommer att jobba med utveckling och konstruktion av elektronik och elsystem. Det kan innebära nya utvecklingsprojekt för våra kunder, men även analys och problemlösning i befintliga system. Framtagning av prototyper för nya produktkoncept och mätuppkopplingar förekommer också.

I ditt utvecklingsarbete kommer du lösa avancerade tekniska problem för att hjälpa våra kunder att utveckla och förbättra deras egna komplexa system.

Hos oss är du en del av ett företag som fokuserar på individen – det gäller såväl din egen kompetensutveckling som kvaliteten på ditt konsultuppdrag. Du förväntas vara aktiv i utvecklingen av din profession, dvs. vi förutsätter att du har ett driv att utveckla dig själv och våra kunder. Vi ser gärna att du ser dig själv som en teknikledare som driver utvecklingen framåt. För att satsa på din utveckling har vi bland annat regelbundna kursveckor, med inriktning på personlig utveckling, där man utöver utbildning får tillfälle att nätverka med kollegor från olika kontor. Allt detta för att ge förutsättningar för att just du ska få den utveckling du önskar.

Vem är du?

Vi söker dig som är Civil-eller Högskoleingenjör eller motsvarande med inriktning mot elektronik och har några års erfarenhet av hårdvarukonstruktion – analog och digital. Du har även god kunskap om radiodesign, schema- och layoutritning, kretskortsmönsterdesign och kunskaper om övriga komponenter i elektriska system, som motorer, transformatorer, sensorer etc. Har du även kunskaper inom RF området så är det meriterande. Förståelse och erfarenhet av mätteknik är också viktigt och du får gärna ha jobbat med Mentor Graphics verktyg för elektronikkonstruktion.

Vi värdesätter en god kommunikationsförmåga och en vana att arbeta metodiskt och målmedvetet. För att lyckas och trivas tror vi att du som person är drivande och kan ta egna initiativ, har förmåga att skapa kontakter, goda relationer och att kommunicera på ett tydligt sätt. Är du en nyfiken person med ett stort engagemang och en stark inre drivkraft så kommer du känna dig hemma i Combitech och hos våra kunder. För rätt person finns många möjligheter för en god utveckling.

Då mycket av arbetet är på internationell nivå krävs mycket goda kunskaper i engelska.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker efter sista ansökningsdagagen. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet – vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång – utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!