Final application date

20 November, 2022

Company

UCS One Economy

Vi utökar vår verksamhet och söker flera ekonomikonsulter som vill vara med oss på vår tillväxtresa! Vill du jobba på ett företag där du har goda möjligheter att utvecklas samtidigt som du har roligt på jobbet? Skicka då in din ansökan redan idag!

Vi erbjuder

  • En tjänst som ger möjlighet att få arbeta brett inom ekonomi och där du har stora påverkansmöjligheter.
  • Ett unikt nätverk av kunder med stor variation av utmaningar och utvecklingsmöjligheter.
  • En inspirerande arbetsplats med härlig stämning.
  • En arbetsplats där vi tror på värdet av en sund balans mellan jobb och privatliv, med flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån.
Som ekonomikonsult hos oss arbetar du självgående eller i team mot kund med uppgifter som löpande bokföring, bokslutsarbete, upprättande av årsredovisningshandlingar och rådgivning. Kunderna som tillhör affärsområdet är av olika storlek och verkar inom olika branscher, vilket gör arbetet som konsult varierande och skapar goda förutsättningar för utveckling. Detta gör att det finns goda möjligheter till utveckling och specialisering inom men också mellan våra olika affärsområden här på UCS One Economy.
Vi arbetar i team för att samverka, stötta varandra och leverera god kvalitet till våra kunder. Du kommer att ingå i ett team med både juniora och seniora konsulter, där ni i teamet bidrar med olika kompetenser och stöttar varandra.

Tjänsten är tillsvidare och heltid.

Din profil

Du har en utbildning inom ekonomi och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt goda kunskaper i Excel.
Det är meriterade om du är auktoriserad redovisningskonsult samt om du har erfarenhet från olika typer av bolagsformer och arbetat i flera olika ekonomisystem.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen är du en driven person som får saker gjorda. Du uppskattar kundrelationer och är genuint intresserad av att förstå olika verksamheter och hitta lösningar och effektiva arbetssätt, något du gärna gör tillsammans med ditt  team. Du är flexibel och kan anpassa dig utifrån olika arbetssätt, rutiner och system samtidigt som du har förmågan att se förbättringsåtgärder. För att lyckas i rollen tror vi att du har stort intresse av att lära dig nya saker.

Om UCS One Economy

Våra värdeord är framåtanda, mod, omtanke, trygghet, tillsammans. Företaget genomsyras av positiva medarbetare och en mycket god sammanhållning – en arbetsplats där vi hjälper och stöttar varandra.
Vi är en engagerad och nytänkande ekonomibyrå som hjälper företag med tjänster inom ekonomi, lön, HR och affärssystem. Vi erbjuder även tjänster inom utbildning, digitalisering och affärssystem och strävar efter att göra arbetet lättare för företag. Vi består av 70st engagerade medarbetare utspridda på våra moderna och välkomnande kontor i Norrköping och Linköping.
Som företag värnar vi om våra medarbetare och uppmuntrar ett hållbart arbetsliv med god balans mellan arbete och privatliv. Vi erbjuder förmåner som god pensionsplan, kortare arbetsdag under sommaren samt både friskvårdstimme, friskvårdbidrag och bonus.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande!
Sista ansökningsdag är 2022-11-20.
Antal platser: 2 st
Tillträde sker enligt överenskommelse.
För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta Lena Lindqvist, lena.lindqvist@ucsone.se, 073 – 644 40 02
För mer information om rekryteringsprocessen, välkommen att kontakta Nathalie Granström, nathalie.granstrom@ucsone.se, 073 – 513 90 95