Final application date

20 September, 2021

Company

Signality

Vill du förändra sporten?

Sportvärlden håller på att förändras och det är här du kommer in i spel.

Vi letar efter en ny lagspelare som vill jobba extra vid sidan av studierna och som kan stötta oss med skapande av content, ta vår webbplats till nästa nivå samt vara den som kan visualisera våra affärskoncept.

Signality växer och letar en ny talang till vår marknadsavdelning – någon som kan aspirera till titeln ‘Rookie of the Year’! Arbetsplatsen är flexibel men en fördel är om du har möjlighet att arbeta från något av våra kontor i Linköping eller centrala Stockholm.

Signality har molnplattformen för att hjälpa organisationer inom sportmedia, ligor, federationer, betting och broadcaster att samla in, presentera och visualisera unik data inom sport.

Vi söker dig som brinner för design och språk. Hos oss får du chansen att påverka hur sportvärlden förändras, hur sport kommuniceras till konsumenten och hur vårt varumärke syns globalt.

Vi tar för givet att du har en passion för sport och att det är en naturlig del av din vardag.

Du kommer jobba i HubSpot med skapande av innehåll, sköta vår webbplats och sätta upp automatiska flöden, men vi tror att du är skicklig på videoredigering och även har en talang för design och layout. Vi tror hårt på frihet under ansvar, så vi tror att du är självständig och har stark drivkraft.

Om oss

Signality levererar sportdata till intressenter genom att analysera videor, allt i molnet. Vår AI-plattform ger innehavare av sporträttigheter superkrafter i form av data, statistik och visualiseringar. Och när vi pratar live, menar vi millisekunder. Levande data gör det möjligt för konsumenterna att interagera med vad som händer på planen, banan och rinken.