Final application date

11 February, 2022

Company

Agricam

Contact

Johanna Andersson

info@eissrekrytering.se

0702-72 62 66

Är du en grym copywriter som kan nå bortom bruset?

Agricam är ett AgTech-företag som tar fram nya innovativa produkter och tjänster i rasande fart och det vill vi såklart skylta med – därför behöver vi din hjälp! Vi söker någon som trivs i ett snabbt omväxlande klimat och kan axla en bred tjänst, men som har extra intresse för just digital marknadsföring och kan hjälpa oss att maximera våra sociala medier.

Kanske är du vår sena julklapp som vi väntat på!

 

Din roll

Agricam befinner sig i ett expansivt skede och bygger en ny marknads- och säljorganisation där du blir en viktig del i vår fortsatta tillväxt. Hos oss får du utvecklas och vara med och bidra till ett mer lönsamt och effektiviserat djurhälsoarbete för Sveriges bönder. Spännande va?

Som Digital Content Manager hos oss får du en nyckelroll i utvecklingen av vårt varumärke, i syfte att stärka vår position på marknaden. I rollen blir du ansvarig för Agricams närvaro i sociala medier, du producerar varumärkesbyggande, engagerande innehåll och säljdrivande kampanjer. För att hålla våra sociala kanaler uppdaterade med det senaste har du koll på trender och vad marknaden efterfrågar.

I detalj kommer du att arbeta med att skapa content och uppdatera våra sociala medier, utveckla och uppdatera Agricams hemsida med nyheter, skapa artiklar och annonser till branschmedia och vid behov assistera andra delar av företaget med grafiskt material så som presentationer och produktbeskrivningar.

 

Om dig

I rollen som Digital Content Manager ser vi att du är en kreativ, ansvarstagande och driven person med ett öga för detaljer. Du har förmodligen en utbildning inom marknadsföring eller grafisk design, är nyexaminerad eller har några års erfarenhet av en liknande roll. Vidare är du kommunikativ, självständig och strukturerad som person samt har lätt för att samarbeta med andra människor.

För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet av att skapa och publicera innehåll för digitala kanaler och mycket goda kunskaper i Photoshop, Indesign och Illustrator. Du har erfarenhet av Facebook Ads / Google Ads och har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. Det är meriterande om du har intresse av foto och filmredigering, och självklart är du en grym copywriter som kan nå bortom bruset!

 

Om Agricam

Agricam arbetar för att digitalisera lantbruket för att minska kostnaderna och öka effektiviteten hos våra kunder. Vi erbjuder analystjänster och kovård för en förbättrad djurhållning, ökad produktion och minskad antibiotikaanvändning. Våra produkter och tjänster är uppdelade i tre segment: sensorer, kovård och VetLink. De kompletterar varandra och på så sätt tar vi ett helhetsgrepp om djurhälsan på gården för att skapa ett långsiktigt resultat, minska kostnaderna och öka effektiviteten.

Vi har HK på Mjärdevi i Linköping och under våren 2022 ska vi flytta till nya, större lokaler som passar vår verksamhet och tillväxtresa. Välkommen!

 

Intresserad av att få veta mer?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Agricam. Du kan nå mig på info@eissrekrytering.se eller 0702-72 62 66. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Den sista ansökningsdagen är den 11 februari 2022.

Logga

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Anställningsform Provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enl. ÖK
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Linköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/8
Kontakt
  • Mia Neander, 0702 43 90 56
  • Johanna Andersson, 0702 72 62 66
Publicerat 2022-01-19
Sista ansökningsdag 2022-02-11