Final application date

20 December, 2020

Company

Ateles

Arbetsbeskrivning

I rollen som DevOps/CloudOps har du ett mycket nära samarbete med verksamhetens olika utvecklingsteam och kommer vara en del av själva DevOps-teamet. På sikt ser vi gärna att du ska kunna ta stort ansvar inom området. Vi ser därför att du har en vilja att driva och utveckla denna del av Ateles framåt samt att du är nyfiken och gillar att hålla dig uppdaterad.

Ansvarsområde

Du gillar att tillsammans med dina kollegor arbeta för att bygga fantastiska lösningar tillsammans med våra kunder. För att skapa rätt förutsättningar till detta innebär det att du i din roll kommer att fokusera på områden som:

• För webbapplikationer utveckla och underhålla:
o “infrastructure as code” för olika miljöer
o deploy pipelines för CI/CD
o monitorering, logghantering, rapportgenerering och larmhantering
o våra docker/container-baserade miljöer
• Ständig förbättring av våra utvecklings- och deployprocesser.
• Configuration Management for Ateles reference architectures
• Optimering av kapacitet och prestanda på våra kundmiljöer

Kvalifikationer

Du kommer att jobba i en agil utvecklingsmiljö med flera nära kollegor där kommunikationen är rak och transparent. Du gillar att samarbeta där du är lyhörd och fångar upp organisations behov för att sedan implementera det i funktionella lösningar. Din bakgrund och dina vägar till denna position kan vara många, men vi tror att du har kunskaper och erfarenheter enligt nedan.

krav

 • Flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • Erfarenhet av docker/container baserade system
 • Erfarenhet av Cloud-Operations and Management
 • Amazon Web Services (AWS)
 • Erfarenhet av Linuxsystem

meriterande

 • Bakgrund som utvecklare men där du har haft ett starkt intresse för Hosting och infrastruktur
 • Certifieringar inom AWS eller Azure
 • Kunskap om PHP/PHP-ramverk
 • Databaser, databasadministration och SQL tex MySQL
 • Open source
 • Kubernetes
 • Azure

vem är du?
Som person är du trygg och självständig när du vidareutvecklar och driver utvecklingen inom ditt kompetensområde internt och externt mot kund. Du har en stark ansvarskänsla, driv och flera års erfarenhet av DevOps/CloudOps. I arbetet är du handlingskraftig och leder genom att vara ett gott föredöme.

Framförallt, och viktigast av allt, är du en person som brinner för kvalitet och som vill hjälpa dina kollegor att bygga Ateles. Din inställning och positiva anda är med andra ord mycket viktig.

Språkmässigt behärskar du både engelska och svenska i tal och skrift.

vad erbjuder vi
Som anställd på Ateles får du arbeta på ett bolag som har en spännande resa framför sig och i och med det kommer du kunna vara med att påverka både bolagets och din egen utveckling. Det ges möjligheter att specialisera sig, ta en ledarroll eller ta sig an nya roller inom andra områden.

Vår vision är den bästa arbetsplatsen i Norden och vi hoppas du vill hjälpa oss att nå dit!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Ateles med Randstad Technologies som är ett nischat rekryterings- och konsultbolag inom IT. För mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Dejler på sebastian.dejler@randstad.se eller 0725-29 06 05.

Om Ateles

Det finns ett ordspråk som lyder: “- If you want to go fast, go alone. If you want to go far go together.”

Vi på Ateles tror på att jobba tillsammans för samma mål och vi är djärva när vi säger att vi vill gå så långt att vi skapar nordens bästa arbetsplats. Det är en ständig strävan men det är vad vi tror på och det är vår uttalade vision.

#weareateles

På det professionella planet kan vi säga att vi är tech, tillväxt och innovation, allt stöpt i en form där vi älskar e-handel. På det personliga planet är vi drygt 50 personer som trivs ihop, jobbar för att utveckla oss själva, de bolag vi arbetar med och mellan varven tar en AW när vi känner att det behövs.

Ateles är ett levande bolag som hela tiden utvecklas och förändras. Vi söker dig som vill vara här, vill jobba tillsammans med oss och som vill vara med och bygga vår gemensamma arbetsplats.

https://www.ateles.se