Final application date

23 March, 2021

Company

Cybercom

Vi söker 

Dig som brinner för att skapa! Du blir en Maker of Tomorrow hos oss på Cybercom. Genom att kombinera spetsteknologi med en stark affärsinsikt bygger vi innovativa och hållbara lösningar för våra spännande kunder. Vi skapar en bättre morgondag med dig i spetsen. Vi på Linköpingskontoret växer och söker nu fler duktiga utvecklare med fokus på embedded C/C++ och Linux.

Dina arbetsuppgifter är varierande och vi arbetar i team där kunskapsdelning och innovation är centralt. Våra främsta kunder är inom Fordon, Telekom, Data, Molnlösningar, Flyg och Samhälle. Som konsult utvecklas du med oss och våra kunder och har en möjlighet till breddning av din kompetens då vi verkar i många olika branscher. Vår tekniska kunskap är vida och involverar hela utvecklingskedjan. Du får möjlighet att välja din egen utvecklingsväg tillsammans med teamet. Kanske vill du specialisera dig inom ditt område eller varför inte arbeta med ett projekt inom något helt nytt!

Vårt erbjudande Hos oss får du utrymme att växa! Vi ger dig utmanande arbetsuppgifter, positiva ledare som lyssnar och framför allt möjligheten att träffa kamrater som är likasinnade. Vi satsar på dig och din personlig utveckling med kompetensutveckling, nätverk och arbete i vårt innovationsteam när du är mellan större uppdrag. Där gör vi tester inom VR/AR, Mock-ups, prototyper inom nya teknikområden som tex AI.

Det vi ger dig är:

  • Konkurrenskraftig ersättning och personalförmåner
  • Kontinuerlig kompetensutveckling – Cybercom-akademier
  • Sociala aktiviteter på vårt fina kontor i 2 plan.
  • Flexibla arbetstider
  • Kollektivavtal

Vem är du?

Du är högskole- eller civilingenjör i botten. Du har ett brinnande intresse för systemutveckling och allt vad det innebär. Vi ser att du är senior i din yrkesroll och därmed också kan förstå och analysera kundens behov och har ett intresse för hela kedjan; design, kravhantering, utredningar, dokumentation samt samarbete med såväl utvecklingsorganisationen som andra funktioner både inom och utanför organisationen. Du trivs i en roll där du får dela din tekniska kompetens och har en god förmåga att förklara och engagera dina kollegor.

För att på ett bra sätt kunna kommunicera med kunder och kollegor ser vi  även att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Kontakt och ansökan

Ansök direkt via vår hemsida eller via LinkedIn. Urval och intervjuer sker löpande.

Har du några frågor om tjänsten eller om Cybercom är du varmt välkommen att kontakta Affärsområdeschef: Sofia Raismaa email: sofia.raismaa@cybercom.com eller +46722451970 eller Sitechef: Karl Lindau email: karl.lindau@cybercom.com+46723510993

Kika även gärna in på Linköpingkontorets  Facebooksida för att se mer av vår vardag och vad vi hittar på!