Final application date

23 March, 2021

Company

Cybercom

Vi söker:   Dig som kombinerar tekniskt kunnande med nyfikenhet, passion och driv! Hos oss blir du en Maker of Tomorrow med en viktig uppgift att utveckla system och mjukvara för alla våra fantastiska kunder. Du gillar att utveckla frontend/backend inom framtidens applikationer med stort lösningsfokus och drivs av en passion att vilja hjälpa kunden i alla lägen. Våra värderingar är just passion, innovation och förtroende! Det vi skapar inom våra digitaliseringsprojekt ger en mer hållbar värld. Det är viktigt för oss och vi har högt ställda mål 2021 och framåt.

Du som nappar på detta har några års erfarenhet inom följande områden:

C#.Net, JavaScript, Azure, AWS, React, Android, iOS, CSS, CMS, Python, HTML5, Bash, MongoDB, MySQL eller liknande,

Vi färdesätter dina personliga egenskaper. Du skapar alltid goda relationer med kunder och kollegor och du gillar att arbeta i Agila team där du får chans att stödja andra och även visa prov på egen kunskap, driv och kreativitet. Cybercom har många kunder inom flera viktiga områden! Vi digitaliserar inom sektorerna: Fordon, Entertainment, Hälsa, Data, Telecom, Samhälle, Flyg och Säkerhet. Vi jobbar med drivna Hi-Tech bolag i regionen som högklassiga IT-konsulter. Genom din hjälp ska vi bryta oss in på helt nya områden under 2021 och framåt. Det är vår plan!

Vårt erbjudande Hos oss får du utrymme att växa! Vi ger dig utmanande arbetsuppgifter, positiva ledare som lyssnar och framför allt möjligheten att träffa kamrater som är likasinnade. Vi satsar på dig och din personlig utveckling med kompetensutveckling, nätverk och arbete i vårt innovationsteam när du är mellan större uppdrag. Där gör vi tester inom VR/AR, Mock-ups, prototyper inom nya teknikområden som tex AI.

Det vi ger dig är:

  • Konkurrenskraftig ersättning och personalförmåner
  • Kontinuerlig kompetensutveckling – Cybercom-akademier
  • Sociala aktiviteter på vårt fina kontor i 2 plan.
  • Flexibla arbetstider
  • Kollektivavtal

Vem är du?

Du blir vår näste framgångsrika Cybercomkonsult med en passande utbildning på universitet eller högskola! Som en driven applikations-utvecklare har du arbetat i flera projekt kring webb, mobilitet och plattformar. Ditt intresse för olika tekniker har resulterat i att du behärskar olika programmeringsspråk såväl som miljöer. Ditt primära kompetensområde ligger inom C# .Net och JavaScript. Det är även ett stort plus om du har erfarenhet från agilt arbete, molntjänster, arkitekturarbete, DevOps och/eller CI/CD och har förståelse för framtidens molnlösningar. Kan du lite om test är det också ett plus.

För att på ett bra sätt kunna kommunicera med kunder och kollegor ser vi även att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Kontakt och ansökan

Ansök direkt via vår hemsida eller via LinkedIn. Urval och intervjuer sker löpande.

Har du några frågor om tjänsten eller om Cybercom är du varmt välkommen att kontakta Affärsområdeschef: Sofia Raismaa email: sofia.raismaa@cybercom.com +46722451970 eller Sitechef: Karl Lindau email:karl.lindau@cybercom.com +46723510993

Kika in på Linköpingkontorets Facebooksida för att se mer av vår vardag och vad vi hittar på!