Final application date

22 March, 2023

Company

Entiros via A-hub

Vill du vara länken mellan marknads- och säljteamet där du bidrar till att skapa den ultimata kundupplevelsen för både nuvarande och nya kunder? Vill du jobba på ett företag som ligger i teknisk framkant och just nu genomgår en spännande tillväxtresa? Som Customer Success Manager på Entiros kommer du spela en avgörande roll i att fortsätta utveckla både affärsmöjligheter och kundrelationer, detta i nära samarbete med en erfaren marknadsavdelning och utökad säljstyrka.

OM ROLLEN

Som Customer Success Manager på Entiros skapar du starka relationer till kollegor, kunder och kontakter, för att generera den bästa kundupplevelsen. Du bidrar där det behövs i en växande organisation där arbetsuppgifter ibland byter ägare. Här får du utvecklas i takt med nya kundsamarbeten tillsammans med hela Entiros, och framförallt ihop med marknads- och försäljningsteamen.

I rollen arbetar du nära våra kunder i gränslandet mellan marknad och sälj. Ditt primära fokus är att nå ut till nya kunder med målsättningen att på sikt agera fullt ut som Customer Success Manager. I rollen engagerar, vårdar och utbildar du såväl befintliga som nya kunder samtidigt som du är delaktig i det operativa arbetet på Entiros marknadsavdelning.

OM DIG SOM VI SÖKER

Du trivs i en utåtriktad och relationsskapande roll och drivs av att hjälpa kunder och kollegor. Du har antagligen en bakgrund inom försäljning, kanske som projektledare med mycket kundkontakt eller i en roll som Customer Success Manager. Du har med fördel ett stort intresse för teknik och lätt för att förstå IT. Om du har bakgrund inom och erfarenhet från en kundnära roll på ett företag där IT-tjänster, främst inom SaaS, spelar en viktig roll i verksamheten ser vi det som starkt meriterande.

Vidare tror vi att du som söker har minst fem års erfarenhet av arbete på en sälj- eller marknadsavdelning, gärna inom en SaaS- eller B2B-miljö. Du är en hejare på multitasking och har en stark förmåga att prioritera väl i en miljö med högt tempo. Som person är du engagerad, nyfiken och räds inte för att dela med dig av nya spännande idéer som kan bidra till verksamhetens framgång. Du är kommunikativ och talar samt skriver obehindrat på svenska såväl som engelska.

OM ENTIROS

Entiros finns till för att möjliggöra öppenhet och för att organisera världens applikationsnätverk. Vårt uppdrag är att utmana och utveckla integrationsbranschen genom att vara den mest innovativa och öppna integrationsleverantören på marknaden. För att åstadkomma detta erbjuder vi inte bara expertkunskap inom integrationsstrategi, drift och support – utan även en unik SaaS-produkt för datavisualisering.

Marknadsavdelningen bidrar till Entiros tillväxt genom att skapa förutsättningar för våra två produktben; Starlify och Integrations. Genom marknadsaktiviteter, proaktiv kommunikation och uppföljning ligger fokus på att driva leads till vårt säljteam. Du har ett särskilt ansvar för att proaktivt identifiera och bearbeta prospects inom Entiros nätverk. Vidare är en central del av ditt uppdrag att genom Customer Success Management säkerställa onboarding och uppföljning i Starlify, vårt SaaS-verktyg.

VI ERBJUDER

Entiros är ett tillväxtbolag med spetskompetens där du får möjligheten att vara med och påverka och bidra till en fortsatt bolagsresa. Du får även vara en del av och bidra till den laganda som erbjuds i en mindre organisation (idag ca 35 anställda). Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT

Upplägg: Anställning direkt hos Entiros. A-hub hjälper till med rekryteringsprocessen och vid eventuella frågor kontakta Sebastian Dejler på sebastian@a-hub.se

Placering: På Entiros kontor i centrala Linköping.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.