Final application date

6 February, 2022

Company

Agricam

Contact

Mia Neander

info@eissrekrytering.se

0702-43 90 56

Brinner du för kundnöjdhet och ledarskap?

Är du en fena på att bygga team och skapa rätt förutsättningar för en grupp? Vi söker nu dig som vill ge dig på en ny utmaning, att vara med och utveckla vår avdelning Customer Success med fokus på att ge våra kunder en unik tjänst och en ännu mer fantastisk kundupplevelse. Vi har en revolutionerande produkt och tillsammans skapar vi ett mer lönsamt och effektivt lantbruk!

 

Om rollen

Agricam är i ett expansivt skede och bygger en ny säljorganisation där du som Customer Success Manager blir en viktig del i vår fortsatta tillväxt. Kunden är vårt största fokus och du blir en nyckelperson för att vi ska bli framgångsrika. Hos oss får du utvecklas och vara med och bidra till ett mer lönsamt och effektiviserat djurhälsoarbete för Sveriges bönder!

Som Customer Success Manager på Agricam kommer ditt fokus att vara vår kundnöjdhet och att tillsammans med ditt team ge våra kunder bästa möjliga service och upplevelse. Teamet ansvarar för onboarding av nya kunder som exempelvis logistik vid installationer, implementation av systemet och utbildningar i systemet för kunder. Vidare har teamet ansvar för support och kundtjänst. Mycket av vårt arbete är datadrivet och vi lägger stor vikt vid att skapa enkla, smarta lösningar både internt och externt.

I rollen är du processägare för våra kundutbildningars innehåll och jobbar kontinuerligt med att utveckla konceptet, metodik, utbildningsmaterial samt dokumenterar detta. Vidare ansvarar du för onboardingprocessen och systemet för supportärenden. Du har även övergripande ansvar för kundnöjdhet inom dessa områden. I rollen har du ett nära samarbete med andra funktioner inom sales, R&D och andra avdelningar på företaget. Som Customer Success Manager sitter du i den kommersiella ledningsgruppen för Agricam. Rapportering sker till COO.

 

Om dig

Agricam söker dig som älskar att överträffa förväntningar, som är van att vinna tillsammans med ditt lag. Vi tror att du har några års erfarenhet från en ledande roll och att bygga upp ett team, gärna i ett produktbolag eller inom IoT. Förutom en stark tro på dig själv vill vi att du delar vår vision, att hjälpa bönder att driva ett modernt, tryggt och effektivt lantbruk. Är det du?

 

Om Agricam

Agricam arbetar för att digitalisera lantbruket för att minska kostnaderna och öka effektiviteten hos våra kunder. Vi erbjuder analystjänster och kovård för en förbättrad djurhållning, ökad produktion och minskad antibiotikaanvändning. Våra produkter och tjänster är uppdelade i tre segment: sensorer, kovård och VetLink. De kompletterar varandra och på så sätt tar vi ett helhetsgrepp om djurhälsan på gården för att skapa ett långsiktigt resultat, minska kostnaderna och öka effektiviteten.

Vi har HK på Mjärdevi i Linköping och under våren 2022 ska vi flytta till nya, större lokaler som passar vår verksamhet och tillväxtresa. Välkommen!

 

Intresserad av att få veta mer?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Agricam. Du kan nå mig på info@eissrekrytering.se eller 0702-43 90 56. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Den sista ansökningsdagen är den 6 februari 2022

Logga

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enl. ÖK
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Linköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/3
Kontakt
  • Mia Neander, 0702 43 90 56
Publicerat 2022-01-12
Sista ansökningsdag 2022-02-06