Final application date

19 September, 2022

Company

Alten

ALTEN Linköping växer så det knakar – nu söker vi ingenjörer inom konstruktion med CREO erfarenhet till vårt in-house team. Senior, junior eller något år, du kan vara vår nästa kollega!

VAD VI ERBJUDER DIG

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi tror på att växa tillsammans genom att erbjuda möjligheter, utveckling och gemenskap. ALTEN verkar inom flera olika branscher, har en stor variation av uppdrag, coachande chefer och utbildning via ALTEN Academy vilket gör att det alltid kommer vara möjligt att utvecklas hos oss.

Genom våra interna nätverk såsom Women@ALTEN och ALTEN Sports ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för. På ALTEN tycker vi det är viktigt med balans mellan arbete och fritid, därför erbjuder vi tre extra lediga dagar per år. Hos oss är du ansluten till kollektivavtal och erbjuds förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

ARBETSROLLEN /ER

  • Teamledare – har du vana att hålla i taktpinnen? Granska och ge feedback samtidigt som du har en fot kvar i tekniken? Styr du upp klockrena quiz-fikan på fredagar är vi mycket intresserade.
  • Ställis med ambitioner om helhetsansvar – du med 4-7 år ute i verkligheten och vill se nästa karriärssteg, en dag är rollen som teamlead din. Mycket meriterande om du varit målvakt i fotboll eller innebandy för att täcka snabba skott som slinker mellan.
  • Ganska erfaren ingenjör – vi tror du jobbat ett par år och vet att man sparar sitt arbete minst en gång vart femte minut då du drömt mardrömmar om ”click OK to terminate” på tidigare uppdrag.
  • Lika erfaren ingenjör – ungefär samma som ovan men du kommer till jobbet efter helger och ledigheter med ett stort leende och smörjfett under naglarna då du precis petat in den där nya växellådan till ditt projekt.
  • Ingenjör fräsch från skolan – med en riktigt go inställning till att lära sig. Är du expert inom belgiska suröl, bakverk från Polen eller kan 314 decimaler av pi är du precis rätt person för teamet.

Om något av detta stämmer in på dig och någon du känner – sök ihop!

Job / Skills

KRAV / MERITERANDE

Just det – har du jobbat i CREO och konstruktion av plåt eller maskinbearbetade artiklar, kablage och rör är det meriterande. Om inte så ser vi till att du har rätt utbildning inför start.

OM ALTEN

ALTEN är ett av Europas största teknik- och IT-konsultföretag med över 45 000 anställda i mer än 30 länder. Våra ingenjörer utför komplexa och mycket tekniska projekt genom hela produktutvecklingskedjan hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom Fordon, Telecom, Industri, Energi, Flyg och Försvar samt Life Science. I Sverige är vi över 1300 engagerade medarbetare med 11 kontor i 10 städer – från Lund i söder till Skellefteå i norr.

ALTEN har för tredje året i rad utsetts till en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare av Karriärföretagen 2022, en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se.

Har du någon fråga eller fundering? Hör av dig till vår HR-partner Mathilda Anjou Holm, mathilda.anjouholm@alten.se

We believe in growing together!