Final application date

6 February, 2022

Company

Agricam

Contact

Mia Neander

info@eissrekrytering.se

0702-43 90 56

Brinner du för djurvård, försäljning och teknik?

Är du en social kameleont som passar in i både kontorslandskapet och i kohagen? Vi söker nu dig som vill ge dig på en ny utmaning, att kombinera dina skills inom försäljning med ditt intresse för djur, natur och lantbruk. Vi har en revolutionerande produkt, där du blir den avgörande faktorn för att vi ska lyckas. Hjälp oss att skapa ett mer lönsamt och effektivt lantbruk!

 

Om rollen

Agricam är i ett expansivt skede och bygger en ny säljorganisation där du blir en viktig del i vår fortsatta tillväxt. Hos oss får du utvecklas och vara med och bidra till ett mer lönsamt och effektiviserat djurhälsoarbete för Sveriges bönder. Spännande va?

Som Cow Account Manager hos oss kommer du tillsammans med dina kollegor att ansvara för att besöka våra kunder, svenska bönder runt om i landet. Vi har en marknadsledande produkt som behövs i det moderna lantbruket, din uppgift blir att se till att våra bönder får veta detta!

I rollen kommer du att tillbringa tid ute på vägarna och se mycket av vår fina natur i vardagen. Du jobbar med hela försäljningsprocessen – från att etablera kontakt och skapa relationer, konsultera och få kunden att förstå produkten, till att stänga affären och skriva avtal. Du coachar kunderna i förebyggande djurhälsovård och utbildar kunden i att använda Agricams helhetslösningar. Du blir en nyckelspelare och stöttar våra kunder i hur de får ut maximal nytta av vårt erbjudande.

I detalj blir dina uppgifter:

  • Prospektering och bokning av möten med nya kunder i samarbete med telemarketing
  • Ansvar för att bygga upp en försäljningspipeline
  • Försäljning genom konsultation via kundbesök, videokonferens, mail och telefon
  • Delta i projekt tillsammans med säljchef, strategiveterinär och andra intressenter
  • Ta fram och hålla utbildningar för befintliga och nya kunder
  • Marknadsföra Agricams samtliga produkter samt helhetslösning
  • Ta fram offerter och kalkyler
  • Följa upp NKI samt kundernas användning av våra produkter

I rollen har du ett nära samarbete med telemarketing, customer success och andra avdelningar på Agricam.

 

Om dig

Agricam söker dig som älskar att överträffa förväntningar, som är van att vinna tillsammans med ditt lag. Vi tror att du haft en roll som utesäljare/KAM i några år, men är öppna för att prova en talang – ge oss en anledning bara. Förutom en stark tro på dig själv vill vi att du delar vår vision, att hjälpa bönder att driva ett modernt, tryggt och effektivt lantbruk. Är det du?

 

Om Agricam

Agricam arbetar för att digitalisera lantbruket för att minska kostnaderna och öka effektiviteten hos våra kunder. Vi erbjuder analystjänster och kovård för en förbättrad djurhållning, ökad produktion och minskad antibiotikaanvändning. Våra produkter och tjänster är uppdelade i tre segment: sensorer, kovård och VetLink. De kompletterar varandra och på så sätt tar vi ett helhetsgrepp om djurhälsan på gården för att skapa ett långsiktigt resultat, minska kostnaderna och öka effektiviteten.

Vi har HK på Mjärdevi i Linköping och under våren 2022 ska vi flytta till nya, större lokaler som passar vår verksamhet och tillväxtresa. Välkommen!

 

Intresserad av att få veta mer?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Agricam. Du kan nå mig på info@eissrekrytering.se eller 0702-43 90 56. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Den sista ansökningsdagen är den 6 februari 2022.

Logga

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Anställningsform Provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enl. ÖK
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Linköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/160
Kontakt
  • Mia Neander, 0702 43 90 56
Publicerat 2022-01-03
Sista ansökningsdag 2022-02-06