Final application date

27 October, 2022

Company

Syntronic

Är du en fena på mjukvaruutveckling och gillar struktur, administration och kommunikation? Är du redo att ta nästa steg mot nya spännande uppdrag och möjligheter i karriären? Då kan du isåfall vara vår nästa stjärna i rollen som Configuration Manager!

Vårt kontor i Linköping växer och vi letar nu efter fler motiverade medarbetare som vill vara med på vår resa! Just nu söker vi en Configuration Manager till teamet som har ett brinnande intresse för administration, utveckling och teknik!

Som Configuration Manager på hos oss på Syntronic i Linköping kommer du bland annat få möjligheten att:

  • Arbeta i en bred och utvecklande roll med många olika typer av utvecklings- och förvaltningsuppdrag
  • Delta i projekt tillsammans med projektledare och projektmedlemmar med en varm teamkänsla
  • Arbeta mot gemensamma mål i form av färdig produkt/tjänst
  • Ansvara för att ta fram dokumentationsplaner och säkerställa att de efterlevs
  • Ansvara för den tekniska administrationen och struktureringen av information och data
  • Se till att kommunikation och rapportering når alla projektmedlemmar Växa i en framtidsbejakande organisation och utvecklas i en internationell miljö.

Vi söker dig som:

  • Har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom data, teknisk fysik eller liknande
  • Har erfarenhet av teknisk administration och/eller mjukvaruutveckling med ett intresse för administration
  • Kan kommunicera flytande på svenska och engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet av Jira och PLM är meriterande.

Att vi är ett team är vår styrka, därför vill vi gärna att du är på plats hos oss på kontoret i Linköping, när du inte behövs hos någon av våra kunder förstås!

Personliga egenskaper

Att snabbt kunna sätta sig in i nya projekt, driva frågor och lösningar samt vara strukturerad är förmågor som vi tror är viktiga för att lyckas i rollen som Configuration Manager. Som person ser vi att du är noggrann, kommunikativ och organiserad med en känsla för service. Du tycker om att arbeta i team, har ett intresse för teknik och kunskaper inom mjukvaruutveckling.

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med engagerade och duktiga medarbetare. Vi är ett globalt team på 1500 ingenjörer som arbetar inom flera olika affärsområden med spännande och utmanande projekt i en internationell miljö. Trevlig arbetsmiljö, balans i livet och god hälsa bland våra medarbetare är viktigt för oss. Därför får du tillgång till flextid, friskvårdsbidrag, förmånsportalen Benefits, ett bra försäkringspaket med pensionsavsättning samt möjligheten att teckna ett förmånligt försäkringspaket gällande privatvård.

Ansökan

Vi ser fram emot ditt CV och gärna ett personligt brev där du beskriver varför du vill arbeta hos oss.

Vi arbetar med löpande urval, ansök dock senast 27 oktober.

För att kvalitetssäkra Syntronics rekryteringsprocess samt möjliggöra god kommunikation med alla kandidater ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via vårt system och inte via e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Syntronic tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt och bestämt kontakt med mediasäljare och säljare av rekryteringstjänster.