Final application date

4 June, 2023

Company

Combitech (via A-hub)

Är du en talangfull ingenjör som vill få en flygande start på din karriär som systemingenjör eller mjukvaruutvecklare? Vill du samla på dig värdefull kunskap och erfarenhet som kommer att följa med dig genom hela din professionella karriär? Då borde du ansöka till Combitechs Talangprogram inom affärsområdet Kritiska system! 

Initialt kommer du jobba med och lära dig om utveckling av avancerade försvarsprodukter, antingen som mjukvaruutvecklare eller systemingenjör. Du väljer din väg tillsammans med Combitech!

Som systemingenjör kommer du driva det tekniska arbetet genom hela utvecklingsprocessen – från kravanalys via design till verifiering av den slutliga produkten.

Som mjukvaruutvecklare kommer du skriva kod i C och C++ och samt lära dig andra verktyg och tekniker som t.ex. Linux, Git, Jenkins, Bash och Python.

OM TALANGPROGRAMMET

Combitech erbjuder rollanpassade program som är utformade för att skapa rätt förutsättningar för dig att kunna gå från talang till erfaren konsult. Baserat på dina tidigare erfarenheter, din kompetensprofil och dina preferenser skräddarsyr Combitech programstrukturen och innehållet för att maximera dess värde för dig.

Som deltagare kommer du att utvidga och fördjupa din kunskap steg för steg, samtidigt som du lär dig att lära av dina egna och andras erfarenheter. Det ettåriga talangprogrammet riktar sig till dig som är ny inom branschen och vill samla på dig praktisk erfarenhet inom kritiska system, mjukvaruutveckling och system av avancerade försvarsprodukter.

Som deltagare i Talangprogrammet kommer du också få en dedikerad chef som brinner för att se talanger utvecklas, och en dedikerad intern mentor som du kan använda som bollplank genom ditt lärande. Du erbjuds en tydlig utvecklingsplan inom ditt expertområde och inom “soft skills” såsom kurser i projektledning, affärskommunikation med mera.

Du kommer också få ta del av en gemenskap med flertalet andra talanger och kollegor som påbörjar samma flygande karriärresa. Du erbjuds sociala aktiviteter, utbyte av erfarenheter och sammanhållning.

EFTER AVSLUTAT TALANGPROGRAM

Genom att gå talangprogrammet skapar du fantastiska förutsättningar för dig själv och din fortsatta karriär! Du kommer ha möjlighet att arbeta inom något av följande teknikområden i en fortsatt karriär på Combitech:

Kritiska system:  Målet inom detta område är tydligt – att bli marknadsledande inom utveckling av system som håller vad de lovar. Combitech har väletablerade och dokumenterade erfarenheter inom detta område, och är övertygade om att du kommer att lära dig massor.

Industri: Produktionsprocessen blir allt mer digital, från utveckling till produktion och eftermarknad. Anslutna verktyg och smarta platslösningar gör det möjligt att spåra materialflöden, övervaka användning, slitage och servicebehov hos maskiner och verktyg, såsom autonoma lastbilar och uppkopplade operatörer med sina egna terminaler på armarna.

Autonomi: Detta handlar inte bara om självkörande bilar. Det är inom slutna områden inom industrin som autonoma fordon först kommer att lösa viktiga uppgifter i samhället.

…eller inom något annat affärsområde på Combitech! Det är också givetvis möjligt att fortsätta på det uppdraget du påbörjat under talangprogrammet.

VEM ÄR DU? 

Vi söker dig som har akademisk teknisk bakgrund. Antingen är du nyexaminerad eller så har du ett par års arbetslivserfarenhet och vill hitta rätt nästa steg i karriären. Du har ett intresse för att arbeta som systemingenjör eller med mjukvaruutveckling. Det spelar mindre roll vilka ämnen eller områden du fördjupat dig i tidigare – hos Combitech kommer du få lära dig!

Vi tror att du som söker har läst någon av följande utbildningar:

  • Civilingenjör i Teknisk fysik och elektroteknik
  • Civilingenjör i maskinteknik, gärna inriktning Mekatronik
  • Civilingenjör i Datateknik
  • Civilingenjör i medieteknik
  • Innovativ programmering
  • Högskoleingenjör i Datateknik
  • Högskoleingenjör i Elektronik – inriktning hårdvarunära programmering

Combitech värdesätter dina personliga egenskaper. Vi tror att du är en positiv och nyfiken person som bidrar till ett gott arbetsklimat och en god teamkänsla. Du drivs av nya utmaningar, har en prestigelös inställning och tar egna initiativ.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

PRAKTISK INFORMATION

Placeringsort: Linköping.

Anställning direkt hos Combitech. A-hub hjälper till med rekryteringsprocessen och vid eventuella frågor kontakta Sebastian Dejler på sebastian@a-hub.se eller Love Fransson på love@a-hub.se

Flexibel start inom juni, juli och aug. Programmet startar när alla deltagare är på plats.

Låter det intressant? Urval sker löpande, så skicka din intresseanmälan direkt!