Final application date

14 August, 2022

Company

Combitech

Contact

Johanna Thorén

johanna.thoren@combitech.com

+46734184314

Nyckelorden idag för svensk industri är System Engineering och Modellbaserat arbetssätt. Området är såsom rubriken indikerar väldigt stort hos oss, varvid vi i våra kunduppdrag sätter samman team med personer av olika profiler för att bäst möta kundens behov.

Som konsult ges du chansen att möta olika organisationers utmaningar. Med kunskap inom dessa områden kan du vara med och göra skillnad. Välkommen med din ansökan!

Din roll som konsult inom MBD, PLM, CAD, Systems Engineering

I rollen som konsult på Combitech kommer du i dina uppdrag att få variation i din vardag med olika uppgifter, där du typiskt arbetar med MBD, PLM, CAD och Systems Engineering. Du kommer att kunna arbeta i såväl team som självständigt. Du får möjlighet att lära dig mycket genom dina arbetsuppgifter och genom att tillsammans med dina kollegor lösa projektets/teamets uppdrag.

Combitech ger dig dessutom tillgång till marknadens bästa kompetensutveckling i form av bland annat coaching, erfarenhetsutbyte, kurser och nätverk.

Vem är du?

Vi söker dig som har en teknisk profil och med några års erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter. Kunskapsbasen ska vara MBD, PLM, CAD eller System Engineering och ett intresse för metodik inom dessa områden.

Vägen till att uppnått denna kunskap kan se olika ut. Du kanske har jobbat som programmerare med konfigurering av några av dessa systemtyper och därifrån gått vidare till att även intresserad dig för metodikfrågor? Eller så har jobbat som konstruktör och användare av något av dessa system och utifrån det börjat intressera dig för metodikfrågor? Eller har du System Engineering bakgrund och en vilja att fördjupa dig i metodik rörande några av dessa system?

För att passa som konsult behöver du ha ett intresse för kundens verksamhet och utmaningar. Du behöver ha  god samarbetsförmåga, eget driv, inslag av ledarförmåga och ett stort mått av prestigelöshet. Du behöver också vara förhållandevis anpassningsbar, ibland är tempot högt och ibland lågt i inväntan på vägledning och beslut, du behöver kunna hantera båda situationerna.

Känner du igen dig och låter det intressant? Skicka in din ansökan direkt! Urval sker efter sista ansökningsdag. Välkommen till Combitech!

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet – vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång – utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!