Final application date

25 February, 2024

Company

Combitech

På Combitech ser vi på dig och din roll ur flera perspektiv. Vi vill att du ska stimuleras i ditt uppdrag, bidra med energi, utveckla din kompetens och känna en trygghet och balans i din anställning. Allt detta gör Combitech unikt!

Vi är i en spännande expansiv fas och ser fram emot att välkomna dig till vårt team!

Din roll som Produktutvecklare hos Combitech

Hos oss på Combitech har du möjlighet att arbeta i kvalificerade uppdrag hos flera stora bolag i Östergötland. Vi har spännande uppdrag inom exempelvis flyg, rymd, fordon och energiförsörjning och inom områden såsom exempelvis produktutveckling, design, tekniska beräkningar och projektledning. Just nu söker vi framförallt personer till utvecklingsprojekt inom flyg och försvarsindustri och energiförsörjning till kunder i Linköping och Finspång. Har du ett stort intresse för AM (Additiv tillverkling) så är det ett område där vi just nu ser en ökad efterfrågan! Som nyexad har du också möjlighet att söka till vårt Combitech Talent Program.

På Combitech får du utvecklas både i yrkesrollen och som person. Vi erbjuder såväl tekniska kurser som regelbundna kursveckor, med inriktning på personlig utveckling. Vilket även ger tillfälle att nätverka med kollegor från olika kontor och med annan teknisk intriktning.

Vem är du?

Vi söker dig som har högskole- eller universitetsutbildning, gärna med en grund inom maskinteknik. Meriterande är om du har kunskaper i CAD-verktyg (exempelvis CATIA V5, NX eller Creo), simuleringsverktyg (exempelvis ANSYS, Nastran, Abaqus eller LS-Dyna) eller i PDM-system (exempelvis TeamCenter). Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Du som trivs på Combitech är en person som är flexibel och intresserad av nya utmaningar. Du har ett stort intresse av att ständigt utvecklas, både tekniskt och personligt, för att vara en konsult och ingenjör i framkant. Vi värdesätter förmågan att samarbeta och utveckla goda relationer med både kunder och kollegor.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urvalet sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Kom & gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!