Final application date

12 February, 2023

Company

Skill

Vill du göra skillnad för framtiden och inspirera andra? Skill erbjuder ett roligt, inspirerande och meningsfullt sommarjobb där du får möjlighet att inspirera barn och unga inom programmering. Du kommer i rollen som coach på Code Summer Camp att bredda ditt nätverk och får möjlighet att lära känna några av regionens största och häftigaste bolag!

Code Summer Camp är årets stora händelse för programmeringsintresserade barn och ungdomar mellan 7-17 år! Syftet är att tidigt väcka barn och ungdomars intressen och nyfikenhet för programmering, digitalt skapande och problemlösning hos alla oavsett förkunskaper.

Skill projektleder Code Summer Camp som arrangeras i samarbete med Linköping Science Park. Lägret är ett medel för att jobba med långsiktig kompetensförsörjning vilket är ett viktigt arbete för oss. Sommarlägret kommer att genomföras dagtid under tre veckor med start måndagen den 19 juni.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som coach har du den härliga uppgiften att peppa, coacha och hjälpa deltagarna under lägret. Deltagarna kommer att få prova på alltifrån blockprogrammering, webbprogrammering med mera till kodning av spel, ta del av studiebesök och delta i kreativa workshops. Du och dina coachkollegor coachar, lär och inspirerar deltagarna.

Du arbetar dagtid under de tre veckorna då lägret äger rum. Inför lägret ingår två introduktionsdagar med fokus på utbildning för dig som coach samt en dag med teamet inför att lägret startar i gång. I tjänsten ingår förberedelsetid.

Lägret arrangeras följande veckor:
Vecka 25, månd – tors (19–22 juni): 10–17 år (deltagare deltar digitalt)
Vecka 26, månd – fred (26-30 juni): 7-12 år
Vecka 27, månd – fred (3 juli – 7 juli): 13-17år

Din profil

Vi söker dig som studerar en utbildning med inriktning teknik och/eller IT eller läser en pedagogisk inriktning. För att ge bästa stöd och lärande för deltagarna ser vi att du har tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete och/eller erfarenhet av att arbeta med barn.

Du har ett stort intresse för teknik och programmering och ser vikten av att barn och unga tidigt får prova på detta och får upp ögonen för att koda.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi söker dig som är utåtriktad med positiv energi. Du har lätt för att samarbeta med andra och har en prestigelös approach.

Du lockas av att i rollen som coach få möjlighet att vara med och skapa en minnesvärd lägerupplevelse för unga!

Du behöver vara tillgänglig under introduktionsdagarna 24-25 maj (heldagar), 12 juni (halvdag) samt kan arbeta samtliga tre lägerveckor.

Ansökningsförfarande

Vill du veta mer om rollen är du välkommen att kontakta Jonna Castell, projektledare på Skill; jonna.castell@skill.se?alt. 013-495 88 06. Har du frågor kring anställning eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Daniella Möller, Rekryterare på Skill; daniella.moller@skill.se alt. 013-495 88 16.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan då tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Detta är ett konsultuppdrag där du under sommaren blir anställd som konsult hos Skill.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi skapar förutsättningar för industrins tillväxt genom våra aktiviteter för barn och unga. Kompetensförsörjning långsiktigt genom att göra insatser här och nu.

När människor växer, växer företag. Och rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt. På de premisserna vilar egentligen hela vår verksamhet; där allt börjar och slutar med människan – alldeles oavsett uppdrag eller vilken bransch vi vänder oss till.
www.skill.se