Final application date

11 February, 2024

Company

Skill

Contact

Mattias Hellström, projektledare på Skill

mattias.hellstrom@skill.se

013- 329419

Vill du göra skillnad för framtiden och inspirera andra? Skill erbjuder ett roligt, inspirerande och meningsfullt sommarjobb där du får möjlighet att inspirera barn och unga inom programmering. Du kommer i rollen som coach på Code Summer Camp att bredda ditt nätverk och får möjlighet att lära känna några av regionens största och häftigaste bolag!

Code Summer Camp är årets stora händelse för programmeringsintresserade barn och ungdomar mellan 7-17 år! Syftet är att tidigt väcka barn och ungdomars intressen och nyfikenhet för programmering, digitalt skapande och problemlösning hos alla oavsett förkunskaper.

Skill projektleder Code Summer Camp som arrangeras i samarbete med Linköping Science Park. Lägret är ett medel för att jobba med långsiktig kompetensförsörjning vilket är ett viktigt arbete för oss. Sommarlägret kommer att genomföras dagtid under tre veckor med start måndagen den 17 juni.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som coach har du den härliga uppgiften att peppa, coacha och hjälpa deltagarna under lägret. Deltagarna kommer att få prova på alltifrån blockprogrammering, webbprogrammering med mera till kodning av spel, ta del av studiebesök och delta i kreativa workshops. Du och dina coachkollegor coachar, lär och inspirerar deltagarna.

Du arbetar dagtid under de tre veckorna då lägret äger rum. Inför lägret ingår två introduktionsdagar med fokus på utbildning för dig som coach samt en dag med teamet inför att lägret startar i gång. I tjänsten ingår förberedelsetid.

Lägret arrangeras följande veckor:
Vecka 25, månd – tors (17-20 juni): 7-9 år, 10-17 år (deltagare deltar digitalt)
Vecka 26, månd – fred (24-28 juni): 10-12 år
Vecka 27, månd – fred (1-5 juli): 13-17år

Din profil

Vi söker dig som studerar en utbildning vid Linköpings Universitet med inriktning teknik och/eller IT. För att ge bästa stöd och lärande för deltagarna ser vi att du har tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete och/eller erfarenhet av att arbeta med barn.

Du har ett stort intresse för teknik och programmering och ser vikten av att barn och unga tidigt får prova på detta och får upp ögonen för att koda.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi söker dig som är utåtriktad med positiv energi. Du har lätt för att samarbeta med andra och har en prestigelös approach. Du lockas av att i rollen som coach få möjlighet att vara med och skapa en minnesvärd lägerupplevelse för unga!

Du behöver vara tillgänglig under introduktionsdagarna 23-24 maj (heldagar), 10 juni (halvdag) samt kan arbeta samtliga tre lägerveckor.

Ansökningsförfarande

Vill du veta mer om rollen är du välkommen att kontakta Mattias Hellström, projektledare på Skill; mattias.hellstrom@skill.se 013- 329419. Har du frågor kring anställning eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Filip Andersson, Rekryterare på Skill; Filip.andersson@skill.se

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan då tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Detta är ett konsultuppdrag där du under sommaren blir anställd som konsult hos Skill.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.