Final application date

24 September, 2022

Company

Combitech

Contact

Johanna Thorén

johanna.thoren@combitech.com

+46734184314

Vi på Combitech i Linköping söker nu dig med intresse av mjukvaruutveckling i Cloud-miljö. Som konsult hos oss får du möjlighet att arbeta i varierande uppdrag inom olika branscher. Exempelvis finns det möjligheter för spännande uppdrag inom telekom, återvinning samt framtidens flyg– och fordonsindustri. I konsultrollen får du möjlighet att jobba i projekt inom det område som intresserar just dig!

Din roll som Mjukvaruutvecklare

Våra uppdrag spänner över hela utvecklingscykeln från systemering, arkitektur och design till implementation och verifiering. Våra kunder finns främst inom telekom, återvinning samt framtidens flyg– och fordonsindustri. Med det får du en stor möjlighet till variation i både olika typer av roller, teknikområden och branscher. Du kan exempelvis arbeta i ett uppdrag där du får skapa smarta system som hämtar, filtrerar och visualiserar information som är kritisk för att antingen hålla ett flygplan i luften eller för att du ska veta vilken väg du ska ta till jobbet för att slippa trängsel och köer. System som förväntas vara säkerhetskritiska och pålitliga helt enkelt. Vi upplever nu ett stort behov inom Cloudbaserad mjukvaruutveckling.

Combitech erbjuder spännande uppdrag i Linköpingsområdet tillsammans med bra förmåner och stabila anställningsvillkor. Som konsult hos oss kommer din personliga utveckling i fokus. Du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling i form av interna och externa kurser inom både tekniska ämnen men även personlig utveckling. Vi tror på kombinationskraft och att vi är som bäst när vi tar hjälp av varandra.

I projekten har du nära samarbete med andra utvecklare, arkitekter, kravställare och testare. Oavsett om du sitter i våra inhouse-team eller hos kund möts du av en agil kultur där du får vara kreativ och jobba med högteknologiska lösningar.

Vem är du?

Vi söker dig som vill jobba med den senaste tekniken. Vi tror att du har en teknisk utbildning i grunden och har kunskap inom exempelvis C, C++, Go, JAVA eller Python. Erfarenhet av Docker containers, Kubernetes, DevOps, Jenkins eller Spinnaker är meriterande.

Vi ser gärna att du har ett starkt intresse för problemlösning och är nyfiken på teknik. Det är meriterande om du har god förståelse för utvecklingsprocessen och den agila arbetsmetodiken.

Skulle du sakna något av ovanstående nämnd kompetens så erbjuder vi möjligheter till ett brett utbud av kurser både internt och externt. För oss är din ambition och vilja att utvecklas det primära – tillsammans hittar vi lösningar och möjligheter för dig att lyckas.

Då tjänsten kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker efter sista ansäkningsdagen. Välkommen till Combitech!

Kom & gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!