Final application date

7 October, 2021

Company

Knowit Connectivity

Contact

Klara Klingberg, ansvarig rekryterare

klara.klingberg@cybercom.com

+46790068989

Vi söker dig som kombinerar tekniskt kunnande med engagemang. Vill du bli vår näste Maker of a Sustainable Future och få möjlighet att utveckla en mer hållbar framtid för våra kunder genom digitalisering och ny teknik? Då har du hittat rätt! Vi söker nu dig som brinner för att skapa morgondagens lösningar, och som har erfarenhet av att arbeta med molntjänster så som Azure, Google cloud, Open Stack eller AWS.

Som konsult inom cloud på Knowit Connectivity (f.d. Cybercom) kommer du att vara med och hjälpa våra kunder med rådgivning, design och implementering i olika cloudprojekt. Vi hjälper kunder med planering, workshops, cloudstrategier, utveckling till migrering och hosting. Rollen som konsult inom Cloud kan därför innebära uppdrag inom ovannämnda områden.

 

Vem är du?

Du har tidigare dokumenterad arbetslivserfarenhet med minst tre år av att arbeta med molntjänster så som Azure, Google cloud, Open Stack eller AWS. Du har en bakgrund som arkitekt, utvecklare eller DevOps sedan tidigare, och har valt att fokusera på molntjänster. Du har en eller flera certifieringar inom molnbaserad teknik. Du är även flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du positiv, framåt och kommer gärna med egna idéer och nya tankesätt. Du har en förmåga att skapa och realisera. För att lyckas i rollen ser vi att du har goda ledaregenskaper, du är bra på att få med dig/motivera andra och trivs i en coachande roll.

Du trivs med att arbeta tillsammans med andra och skapa hållbara lösningar åt våra kunder.

 

Vilka är Knowit Connectivity?

Knowit är en snabbfotad, rolig och inspirerande arbetsplats med stor laganda. Vi rekryterar medarbetare som vi tror kan göra skillnad. Vi utvecklar affärer och kompetenser för att växa tillsammans. Våra konsulter har stora möjligheter att utvecklas och vi värnar om kompetensutveckling genom olika interna nätverksgrupper. Knowit är utsedd som Stockholmsbörsens bästa bolag vad gäller jämställdhetsarbete (Allbright 2019) och vi tror att det är lika viktigt att ha en arbetssituation som fungerar med privatlivet samtidigt som att vi har kul och utvecklas på arbetsplatsen. Detta har fostrat en kultur som präglas av närhet och transparens och en organisation där vi hjälper varandra att lyckas.

Inom vårt nya företag, Knowit Connectivity, utvecklar vi bland annat avancerade 5G-lösningar, designar framtida autonoma bilar och förändrar den uppkopplade världen. Hos oss får du chansen att delta i världsledande projekt och tillsammans med våra kunder formar vi framtiden.

 

Vårt erbjudande

Hos oss får du utrymme att växa! Vi ger dig utmanande arbetsuppgifter, positiva ledare som lyssnar och framför allt möjligheten att träffa kollegor som är likasinnade. Vi satsar på dig och din personliga utveckling med kompetensutveckling, nätverk och t.ex. arbete i vårt innovationsteam. Där gör vi tester inom VR/AR, Mock-ups, prototyper inom nya teknikområden som tex AI.

Det vi ger dig är:

  • Konkurrenskraftig ersättning och personalförmåner
  • Kontinuerlig kompetensutveckling
  • Sociala aktiviteter på vårt fina kontor
  • Flexibla arbetstider
  • Kollektivavtal

 

Intresserad av att arbeta med oss?

Urval och intervjuer sker löpande och anställning kommer ske så snart vi har rätt person. Skicka in din ansökan redan idag via vår hemsida eller via din LinkedIn-profil.

 

Lediga tjänster och karriärmöjligheter hos Cybercom/Knowit 

Äntligen! Från och med 1 juli är vi nämligen en del av Knowit. Tillsammans blir vi starkare och kan ta oss an större kunduppdrag och mer komplexa projekt. Missa inte möjligheten att hoppa på den spännande resan vi har nu framför oss – skicka in din ansökan eller kontakta oss redan idag!

Läs mer om Knowit och Cybercom går samman och bildar ett nordiskt powerhouse för framtidens hållbara digitala lösningar