Final application date

31 March, 2021

Company

Gaia

Contact

Åsa Lindberg, konsultchef

asa.lindberg@gaia.se

010 331 99 45

Tillsammans. Det är så vi jobbar på Gaia. Vi plockar hem våra kunduppdrag och arbetar med dem inhouse. Som Cloud developer hos oss har du och dina kollegor ansvar för hela kundprojekt. Du har en tät och viktig dialog med kunder och översätter krav och önskemål till moderna systemlösningar. Allt arbete sker i agila inhouse-team med stort erfarenhetsutbyte.

 

Vi söker

För rollen som Cloud Developer hos Gaia har du redan gedigen erfarenhet av .net-utveckling i C# med fokus på backend. Du känner dig bekväm med att bygga både REST-baserade API:er och implementera händelsebaserade tjänster. Du får gärna ha erfarenhet av att jobba med både SQL- och NoSQL-databaser. Den absolut dominerade molnplattformen hos Gaia är Microsoft Azure så tidigare erfarenhet av att jobba med Azure och då gärna med dess plattformstjänster (PaaS) är starkt meriterande. Våra tjänster bygger på allt från serverless Azure Functions till microservices med Azure Kubernetes Services. Vår systemarkitektur knyts ofta ihop med komponenter inom Azure Messaging Services och ofta är källan för händelserna IoT-enheter varför Azure IoT Hub är en central komponent. I princip all vår utveckling sker i Visual Studio eller Visual Studio Code och vår planering, byggen och källkodshantering hanteras i Azure DevOps.

 

Vad gör Gaia?

På Gaia är vi ett gäng kollegor som tillsammans skapar riktigt schyssta digitala lösningar som verkligen förändrar. Vi jobbar med uppdrag i inhouse-team där du och dina kollegor har ansvar för hela kundprojekt. Särskilt fokus ligger på lösningar för uppkopplade enheter – IoT – och för insikter, beslutsstöd och intelligens med Data & AI. Hos oss är det viktigt med innovation, engagemang och en vilja att se användaren. Men det är minst lika viktigt att få plats med livet, sina drömmar och att utvecklas professionellt. Vi är extra stolta över den prestigelösa stämningen som gör att alla, såväl nyutexaminerad som veteran, kan bidra med både ny kunskap och erfarenhet, vilket är en väldigt stark kombination.

På Gaia jobbar ca 40 Gaianer. Våra kontor finns i både Linköping och Norrköping.

Här hittar du Gaias integritetspolicy

 

Ansök idag

Enklast är om du skickar din LinkedIn-profil för en första avstämning, eller så ansöker du med ett personligt brev och meritförteckning om du vill berätta lite mer om dig själv.