Final application date

5 November, 2022

Company

NearbyStore

Contact

Carl Bredin

carl@nearbystore.se

0705711922

Medgrundare med fokus på backend programmering 

För att skapa en smärtfri och “smooth” köpupplevelse behövs stabil mjukvara och Backend-kod. Därför söker vi en duktig backendutvecklare som även kan web/app utveckling. Önskemål om att man även är intresserad av Robotik/automation då vi i nästa steg kommer att börja bygga ett världsledande autonomt plocksystem tillsammans med extern samarbetspartner.

Ansökan sker via Carl Bredin

Om NearbyStore

Föreställ dig en stor matbutik. Outnyttjade ytor, berg av varor och vidöppna kylar. För att ta dig till butiken var du tvungen att åka bil, sedan behöver du plocka, leta och vänta i kö.  

Det behöver inte vara såhär. NearbyStore erbjuder en flexibel och smärtfri onlinehandel av matvaror . Med smart lagerautomation får vi plats med lika många varor som vanliga matbutiker, fast på 90% mindre yta. Därför kan vi placera flera små smarta butiker nära dig istället, men med ett stort sortiment och låga priser. Beställer gör du med vår app eller helt utan konto på touchskärmarna i butiken dygnet runt och butiken plockar ihop dina varor direkt. Precis som en XL-varuautomat.

Besök vår hemsida här