Final application date

30 September, 2023

Company

Combitech

Vill du arbeta som Controller i ett av Sveriges största teknik- och säkerhetskonsultföretag? Just nu söker vi en erfaren Controller som vill vara med på vår resa att växa med lönsamhet och ansvara för en av våra sex divisioner. Du kommer att vara medlem i Division System Engineerings ledningsgrupp, samtidigt har du en operativ roll där du bidrar i den ekonomiska hanteringen av divisionens projekt. Du rapporterar till Combitechs CFO och är del av Combitechs ekonomiledningsteam.

DIN ROLL SOM CONTROLLER INOM SYSTEM ENGINEERING

I din roll som controller på Combitech är du sammanhållande för finansiell uppföljning inom divisionen Systems Engineering. Divisionen finns representerad på flera orter i Sverige, detta innebär att du kommer att resa inom Sverige med viss regelbundenhet.

Du ansvarar för divisionens projektuppföljningar, månadsrapportering, analys, budget och prognos. Du ingår i, och är en aktiv del av, divisionens ledningsgrupp och är ett stöd till divisionens chefer och projektledare avseende uppföljning, processer och verktyg. Du utbildar och informerar organisationen i ekonomifrågor samt bidrar till utveckling av verksamhetens lönsamhet. Du skall kunna arbetsleda övriga controllers som arbetar i divisionen.

Du kommer att bli en del av Combitechs ekonomifunktion som idag består av ca 25 medarbetare och rapporterar direkt till Combitechs CFO.

Placering för tjänsten är Växjö, Linköping, Göteborg, Malmö eller Stockholm. För rätt kandidat kan det även finnas möjlighet till placering på något av våra andra kontor i Sverige.

VEM ÄR DU?

Du har en akademisk examen inom ekonomi med flera års praktiskt erfarenhet som controller. Då du kommer att ansvara för andra controllers ser vi gärna att du har erfarenhet från att leda personal på ett framgångsrikt sätt. Du har mycket goda kunskaper i Excel.

För att lyckas i rollen behöver du ha ett prestigelöst förhållningssätt och tycka om att samarbeta med andra. Du trivs i en affärsorienterad miljö där du aktivt bidrar med en hög servicenivå. Du har en god analytisk förmåga, är bra på att strukturera och prioritera samt har förmågan att självständigt driva ditt arbete mot uppsatta mål.

Vidare är det mycket meriterande om du har erfarenhet från större bolag som bedriver sin verksamhet i projektform, t.ex tekniska konsulter. Det är även meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet Agresso.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet – vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång – utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!