Final application date

17 November, 2022

Company

Metafore

Metafore är ett företag som utvecklar SAAS-tjänster till finansbranschen sedan 2014. Tjänster som hjälper kapitalförvaltare, banker, finansiella rådgivare och värdepappersbolag i Sverige, Norge och Finland. Inom företagets system förvaltats idag ett kapital på 100 MDKR fördelat på över 35 kunder. Målet är att inom kapitalförvaltning skapa trygghet i finansiell rådgivning genom ett helhetsperspektiv där rapportering, risk- och regelefterlevnad samt avgiftshantering är centrala delar i tjänsten.

Din kunskap och bidrag inom mjukvaruutveckling kommer vara fokus för dig, i kombination med vilja att få ny kunskap och förståelse för finansbranschen. I arbetet kommer du ta del av förstahandsinformation och involveras i beslutsprocesser tack vare att du kommer arbeta nära Metafores ledning och kunder.

För rätt person är dina utvecklingsmöjligheter stora både tekniskt och i andra roller i takt med att organisationen växer framåt. Du kommer samarbeta och rapportera till företagets CTO (till lika CEO) Mikael Eriksson.

Finansbranschen är föränderlig, med hjälp av den mjukvaran och koden du skriver kommer du bland annat att bidra till att kapitalförvaltare och finansiella rådgivare kan arbeta med finansiella produkter som tar mer miljömässigt ansvar och bidrar till en hållbar utveckling.

Metafore anpassar sig efter vart du vill arbeta:

100 % på kontoret, 100 % distans eller en mix där du är på kontoret några dagar i veckan i Linköping, Stockholm eller på Ekerö.

Metafore anpassar sig efter vem du är

Du har ingenjörsutbildning från högskolan eller universitet och erfarenhet av programmering inom C#.Net. Det viktigaste är att du kan skriva kvalitativ kod efter kundernas önskemål och förväntningar.

Vi tror att du lärt dig programmera utifrån den utbildning du läst, tidigare intressen, arbete eller projekt.

Som mjukvaruutvecklare på Metafore kommer du främst jobba med backend-utveckling inom C#.Net, MS SQL samt med Azure. Du kommer ha stort fokus på att inhämta data från olika källor, strukturera och möjliggöra presentation genom att koda kvalitativa lösningar. Du kommer vara involverad, få ta ansvar och se resultatet av det du gör.

Om du vill så kommer du också kunna komma i kontakt med Frontend: Angular samt JavaScript men du behöver inte jobba med hela stacken. 

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Samla in information kring önskemål från en kund eller aktuell regulatoriska/regel förändring tillsammans med affärssupport och operativa ledningen.
  • Skapa en lösning som möter önskemål, förväntningar och regulatoriska krav.
  • Skriva kvalitativ kod (främst inom C#.Net)
  • Testning, incidenthantering och löpande dokumentation
  • Samarbeta med kollegor i utvecklingsprojekt.
  • Personlig utveckling och ha roligt ihop med dina kollegor.

Det viktigaste för Metafore är hur du bidrar tekniskt som mjukvaruutvecklare samt att du kan kommunicera väl på svenska och engelska. Som person är du en problemlösare som har god analytisk förmåga, är förändringsbenägen, pålitlig och gillar att samarbeta.

ÖVRIG INFORMATION

Arbetsplats: Flexibelt på distans/hemifrån och/eller på kontoren i Linköping (Hospitalsgränd), Stockholm (Kungsgatan) eller på Ekerö (Ekerövägen).

Start: Enligt överenskommelse

Anställning: Tillsvidareanställning direkt hos Metafore. A-hub hjälper till med rekryteringsprocessen. Vid frågor kontakta sebastian@a-hub.se

Vill du läsa mer om Metafore klicka på länken här.