Final application date

12 May, 2024

Company

Mabema

Som automationsingenjör kommer du att arbeta med världsledande visionteknik och ansvara för att genomföra robotguidningsprojekt åt Mabemas kunder. Dina arbetsuppgifter kommer sträcka sig över hela processen, från utvärdering av kundbehov, tester och utprovning till det att projektet genomförs och driftsätts på plats hos kund. Du kommer att arbeta med programmering av utrustning, installation och slutligen igångkörning av våra olika system hos kunderna. Under hela processens gång kommer du att ha nära kontakt med kunden. Till din hjälp kommer du ha möjlighet att använda dig av världsledande mjukvara inom machine vision inkluderande såväl traditionella bildbehandlingsverktyg som deep learning/AI.

Vi söker dig som har:

  • Automationsteknisk utbildning
  • B-Körkort
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska
  • Vilja att lära dig och gärna tar dig an nya utmaningar

Vi ser det som meriterande om du har:

  • Praktisk och teoretisk erfarenhet av olika typer av utrustning inom automation
  • Erfarenhet av robotprogrammering

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början – men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är lösningsorienterad, kommunikativ och strukturerad. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Linköping

Omfattning: Heltid

Ansök genom att skicka CV och ditt personliga brev till career@mabema.se, märk mailet med ”Automationsingenjör”. Vi behandlar ansökningar löpande och ser fram emot att höra från dig!

Om Mabema

Vår historia började under tidigt 2000-tal i den svenska kärnkrafts- och fordonsindustrin där vi tidigt lärde oss att leverera högkvalitativa visionsystem till kunder med höga krav. Mer än 20 år senare analyserar vi över 300 miljoner bilder varje dag i avancerade applikationer hos de ledande globala tillverkarna i svensk industri.

Vi drivs av samarbete och arbetar lösningsorienterat för att skapa tekniskt innovativa produkter baserade på kamerateknik, bildbehandling och AI som ökar våra industrikunders lönsamhet, hållbarhet, produktivitet och kvalitet.