Final application date

19 December, 2021

Company

Cambio

Cambio är en av nordens ledande leverantörer inom e-hälsa med ett heltäckande erbjudande för hela kedjan inom vård och omsorg. Målet är att erbjuda de mest innovativa digitala lösningarna för regioner, kommuner och privata vårdgivare. Vi är i dag runt 800 anställda i flera länder. Cambio är certifierade av Great Place To Work och vi har placerat oss på topp 15-listan och fått utmärkelsen ”Sveriges Bästa Arbetsplats” 2020 och 2021!

 Din roll och teamet 

Vill du vara med och bidra till digitalisering av välfärden? Vill du bli en del av en dynamisk och agil organisation med starkt driv att skapa samhällsnytta inom Vård & Omsorg? Är du en problemlösare som utmanas av kluriga teknik- och designproblem och vill jobba med komplexa lösningar? Då bör du söka tjänsten som på Java Software Architect på Cambio Welfare!

Du kommer bli en del av vårt agila team av duktiga utvecklare och produktägare som förvaltar och utvecklar Cambio VIVA, ett verksamhetssystem för socialtjänst och kommunal vård & omsorg. Du kommer att hjälpa teamet genom att förbättra den tekniska arkitekturen och säkerställa att utveckling sker enligt vår tekniska vision och strategi. För att hålla dig uppdaterad är det önskvärt att du ibland också kan bidra i utvecklingsuppdrag. I din roll kommer du även arbeta övergripande inom Cambio tillsammans med arkitekter från andra delar av företaget i syfte att harmonisera våra produkter och bidra till kunskapsspridning.

På Cambio uppmuntrar vi egna intiativ som bidrar till utveckling av företaget och oss själva. För oss är det viktigt att du får möjligheten till att växa, både personligt och karriärmässigt. Vår kultur beskrivs genom tre ord ’’Trust’’, ’’Care’’ och ’’Together’’ som karaktäriserar allt vi gör på Cambio. 

Om Dig

Du brinner för att hitta de bästa lösningarna för våra kunder, är pedagogisk och tycker att det är intressant att fördjupa dig inom olika vårdprocesser och behov för att sedan omsätta dem till tekniska lösningar. Du arbetar självständigt och med eget driv, men trivs också bra när du får möjlighet att samarbeta med dina teamkollegor. Vidare är du kommunikativ och service-minded med ledaregenskaper inom arkitektur och du är bekväm med att presentera dina lösningar både skriftligen och muntligen.  

Krav: 

 • 5+ års erfarenhet av storskalig programmering.
 • Dokumenterad erfarenhet inom Javaprogrammering och webapplikationer.
 • God vana av framförallt utveckling inom back-end inkl. arbete med kravfångst, arkitektur/design och infrastruktur för utveckling
 • Mycket god vana av utveckling enligt agila metoder, t.ex scrum.
 • Mycket god förståelse för tjänsteorienterad arkitektur och API-strategier.
 • Förmåga att kommunicera obehindrat på svenska och engelska då det krävs i den dagliga kommunikationen

Meriterande: 

 • God vana av att planera, leda och följa upp tekniskt utvecklingsarbete
 • Erfarenhet av att arbeta med IT inom vård- och omsorg.
 • Erfarenhet av testdriven utveckling.
 • Erfarenhet av att arbeta med den Nationella tjänsteplattformen.
 • Erfarenhet av HCL Notes/Domino.

Placeringsort: Linköping eller Motala

För oss på Cambio är det viktigt med ett hållbart arbetsliv och därför tillämpar vi en hybrid arbetsmodell. Tillsammans med ditt team kommer ni överens om vilka dagar ni ska samlas på kontoret. Övriga dagar kan du arbeta hemifrån om du vill, men du är självklart alltid välkommen till kontoret också.

Omfattning: Heltid 

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning

Övrigt: Urval sker löpande så varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.  

I rollen som Java Software Architect kommer personen att ha tillgång till känslig persondata och vi kommer därför tillämpa en bakgrundskontroll i slutskedet av rekryteringsprocessen.

Vi uppmuntrar till och välkomnar alla ansökningar, men har tyvärr bara möjlighet att gå vidare med kandidater som befinner sig i Sverige och har rätt att arbeta här. Vi kommer att be om underlag under rekryteringsprocessen gång.

Vi ser fram emot din ansökan! 

Läs mer om oss här!

Vill du veta mer om Cambio VIVA? Tryck här!