Final application date

7 January, 2024

Company

Ida Infront

Contact

Linda Franzén

linda.franzen@idainfront.se

0730 43 11 44

Ida Infront erbjuder stora möjligheter att vara med och påverka, ett utmanande och utvecklande jobb, i ett väletablerat och stabilt företag. Vi söker just nu dig som har erfarenhet av att utveckla framgångsrika lösningar och vill fortsätta med detta hos oss på Ida Infront!

Som systemutvecklare inom området Case Solutions och portföljen Mississippi, arbetar du som fullstackutvecklare med Java som bas. Du jobbar med en stor kund med samhällskritisk funktion och får möjlighet att vara med och göra skillnad på riktigt!

Du kommer att tillhöra ett agilt, självorganiserande team. Tillsammans med ditt team arbetar du för att förverkliga de krav som ställs på den kundlösning ni utvecklar. Ni är med på hela resan från ax till limpa och jobbar tätt tillsammans med verksamhetskonsulter och projektledare där ni gemensamt verkar för kundens behov.

Ansvaret för den tekniska lösningen, som innefattar arkitektur, design och teknikval, ligger på dig och ditt team. Som systemutvecklare får du stort utrymme och stora möjligheter att styra din vardag och att få ett utökat fokus och ansvar för något av dina specialistområden som till exempel kan vara inom front-end, back-end, arkitektur eller design. Det beror på vem du är och vad du brinner för!

Feedback till dig och ditt team kommer bland annat genom möjligheten att ha direktkontakt med de kunder som använder den lösning ni arbetar med.

Innovation- och förbättringsarbete får du gärna, som en del av ditt jobb, arbeta med genom vår egenutvecklade process ’Stay Infront’. Här får du både bidra med idéer samt möjlighet att erhålla budget avsatt för att testa och utveckla dem. Detta som en del av ditt jobb.

Din placering kommer att vara på något av våra kontor i centrala Linköping eller i centrala Stockholm. Utöver detta har vi har en distansarbetspolicy som möjliggör distansarbete från t. ex. ditt hemmakontor.

Du får en god introduktion av ditt team och via Ida University som är ett skräddarsytt introduktionsprogram för att komma in i arbetet och fortsätta utvecklas med oss.

Din profil

Vi söker dig som har ett antal års erfarenhet av programmering. Denna roll passar inte för dig som är nyutexaminerad, men skicka gärna in en spontanansökan i stället så ser vi om vi matchar på annat sätt. Du brinner för att arbeta med systemutveckling och har erfarenhet av utveckling i Java 11 eller senare samt JEE. Vi tror att du har Du har en högskole- eller universitetsexamen med systemutveckling som inriktning eller motsvarande yrkeserfarenhet men arbetslivserfarenhet väger tungt.

Du har svenskt medborgarskap, vilket krävs för att arbeta i våra säkerhetsklassade projekt.

Om Ida Infront

Vi arbetar med digitalisering av samhället så vill du vara en viktig kugge i verksamheten och arbeta med att utveckla stora samhällsviktiga system så kan det här vara en möjlighet för dig! Vår produktfamilj iipax möjliggör bland annat ett passfritt Europa, e-deklarationer och effektiva dna-analyser.

Det finns många fördelar med att arbeta hos oss. Här blir du en del av ett framgångsrikt IT-produktföretag med platt organisation och stabil kundbas. Vi är verkligen stolta över den samhällsnytta våra system bidrar till. Vi är också ett värderingsstyrt företag med stark laganda, en familjär atmosfär och vi satsar på att ge våra medarbetare goda möjligheter till kompetensutveckling. 

Ansökan

Ida Infront anser att mångfald berikar verksamheten och välkomnar sökande med olika bakgrund, kön, erfarenhet samt personliga egenskaper.

Urvalet sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Vid frågor om jobbet eller oss, kontakta Linda Franzén. Mail: linda.franzen@idainfront.se, tfn: 0730 43 11 44