Final application date

23 March, 2021

Company

Upsales

Upsales bygger nästa generations sälj- och marknadsplattform, för att kunna leverera ännu bättre och snabbare behöver vi nu utöka vårt appteam. Teamet består idag av fyra utvecklare (2 Android/ 2 iOS) och vi söker nu ytterligare två utvecklare. En med inriktning mot iOS och en mot Android.

Vem vi söker

Förutom att vara en grym utvecklare tror vi även att du utmanas av göra vardagen bättre för våra användare. Vi ser också att teamwork känns som en självklarhet för dig och att du brinner för att hitta smarta lösningar.

Hur ser din första tid på Upsales ut?

Som ny utvecklare på Upsales får du alltid en mentor i en mer senior kollega som stöttar dig i din utveckling. Din mentor introducerar dig till kodbasen och ser till att du får koll på våra arbetssätt. Dina första två veckor kommer du få spendera med att lära dig Upsales, därefter kommer du få konkreta uppgifter att lösa så du snabbt kommer in i arbetet. Vi arbetar agilt i två veckors sprintar där varje dag inleds med en standup. På fredagar har vi alltid Upsales Labs där du får jobba med egna projekt för att utvecklas som utvecklare.

Vi söker dig som har:

  • Arbetat med Java och Kotlin eller Swift
  • Utmärkta kunskaper i svenska och engelska

Upsales erbjuder:

  • Stora utvecklingsmöjligheter i ett etablerat och snabbväxande techbolag
  • Konkurrenskraftig lön
  • Brett förmånspaket