Final application date

4 April, 2020

Company

Cybercom

Contact

Frida Andersson

frida.andersson@cybercom.com

0733-72 86 88

Är du en Maker som får saker att hända – på riktigt? En person som kombinerar tekniskt kunnande med engagemang och driv? Känner du dig dessutom hemma inom JavaScript och dess ramverk? Se hit!

Vi söker 
Vill du bli vår näste Maker of Tomorrow? Genom att kombinera spetsteknologi med stark affärsinsikt tillhandahåller vi innovativa och hållbara lösningar. Vi skapar en bättre morgondag – det kan du också! Vi på Linköpingskontoret växer och söker nu fler utvecklare med fokus på JavaScript.

I din roll hjälper du teamet att lyckas genom att hela tiden sträva efter att förstå kundens behov och att teamet med din hjälp levererar det kunden förväntar sig i både servicenivå och kvalitet. Du får arbeta med varierande ansvarsområden och blir en del av såväl mindre som större projekt. Du får arbeta med att utveckla och implementera webblösningar, affärssystem, verktygsutveckling med för våra kunder i regionen. Vi ser gärna att du vill ta en fullstack-roll men att du kanske har ett extra intresse för backend eller frontend.

Vårt erbjudande
Hos oss får du utrymme att växa! Du får varierade arbetsuppgifter, en lyhörd ledning och framför allt chansen att ha bland de vassaste konsulterna i Linköping som kollegor. Vi satsar på personlig utveckling, inte bara genom teamet utan på hela Cybercom, detta via våra kompetensnätverk samt genom personlig coaching minst en gång/kvartal med din närmsta chef.

Våra anställda kan vittna om att det bästa med att jobba på Cybercom är kollegorna och stämningen på företaget. Vi har stort fokus på att alla ska trivas, utvecklas och ha kul på jobbet. Dessutom har vi flera av landets mest spännande kunder! Vi brukar säga att vi har det lilla företagets sköna stämning medan vi har det stora företagets möjligheter, resurser och kunder. Du kan också förvänta dig:

  • Kontinuerlig kompetensutveckling
  • Sociala aktiviteter
  • Flexibla arbetstider
  • Kollektivavtal
  • Generöst friskvårdsbidrag

Vem är du?

Vi tror att du har några års arbetserfarenhet som utvecklare med referenser från olika typer av projekt. Du gillar att utveckla användarnära applikationer och system och känner dig troligtvis trygg i flera utvecklingsmiljöer och tekniker men ditt primära kompetensområde ligger inom JavaScript mot ramverken React, Vue.js, Angular och/eller Node.js

Har du erfarenhet i Azure utveckling (Azure Functions, WebServices,…) och kanske är bekant med med Hibernate, Kubernetes, REST/TypeScript, TDD eller CI/CD är det ett stort plus!

För att på ett bra sätt kunna kommunicera med kunder och kollegor ser vi  även att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

En Cybercom konsult är en prestigelös lagspelare med ett genuint intresse och vilja att hela tiden bli bättre. Du bidrar till en bra stämning i gruppen och värdesätter god kommunikation. Samtidigt ser vi att du är en självständig person som vill hitta kluriga lösningar på problem och vågar testa nya idéer. Du förstår vikten av att lyssna in kunden, förstå behov och skapa ett mervärde där du tar stort ansvar i hela utvecklingsprocessen.

Kontakt och ansökan

Ansök direkt via vår hemsida eller via LinkedIn. Urval och intervjuer sker löpande.

Har du några frågor om tjänsten eller om Cybercom är du varmt välkommen att kontakta Frida Andersson, Talent Acquisition, frida.andersson@cybercom.com eller 0733-72 86 88.

Kika även gärna in på Linköpingkontorets Facebooksida för att se mer av vår vardag och vad vi hittar på!