Final application date

7 October, 2021

Company

Knowit Connectivity

Contact

Klara Klingberg, ansvarig rekryterare

klara.klingberg@cybercom.com

+46790068989

Äntligen! Från och med 1 juli är vi nämligen en del av Knowit. Tillsammans blir vi starkare och kan ta oss an större kunduppdrag och mer komplexa projekt. Missa inte möjligheten att hoppa på den spännande resan vi nu har framför oss – skicka in din ansökan eller kontakta oss redan idag!

 

Vi söker dig som kombinerar tekniskt kunnande med nyfikenhet och passion! Hos oss blir du en Maker of a Sustainable Future med en viktig uppgift att utveckla system och mjukvara för alla våra fantastiska kunder. Du gillar att utveckla frontend/backend inom framtidens applikationer med stort lösningsfokus och drivs av en passion att vilja hjälpa kunden i alla lägen. Våra värderingar är just passion, innovation och förtroende! Det vi skapar inom våra digitaliseringsprojekt ger en mer hållbar värld. Det är viktigt för oss och vi har högt ställda mål 2021 och framåt.

Du som nappar på detta har några års erfarenhet inom några av områdena:

C#, .Net, JavaScript, Azure, AWS, React, Android, iOS, CSS, CMS, Python, HTML5, Bash, MongoDB, MySQL eller liknande.

Vi värdesätter dina personliga egenskaper. Du skapar alltid goda relationer med kunden och kollegor och du gillar att arbeta i Agila team där du får chans att stödja andra och även visa prov på egen kunskap, motivation och kreativitet. Knowit har många kunder inom flera viktiga områden! Vi digitaliserar inom sektorerna: Fordon, Hälsa, Telecom, Samhälle, Flyg och Säkerhet. Vi jobbar med drivna Hi-Tech bolag i regionen som högklassiga IT-konsulter. Genom din hjälp ska vi bryta oss in på helt nya områden under 2021 och framåt. Det är vår plan!

 

Vem är du?

Som en motiverad applikations-utvecklare har du arbetat i flera projekt kring webb och mobilitet. Ditt intresse för olika tekniker har resulterat i att du behärskar olika programmeringsspråk såväl som miljöer. Ditt primära kompetensområde ligger inom C#, .Net. Det är även ett plus om du har erfarenhet från agilt arbete, molntjänster, arkitekturarbete, DevOps och/eller CI/CD och har förståelse för framtidens molnlösningar. Kan du lite om test är det också ett plus. Vi ser också att du har en passande utbildning på universitet eller högskola.

För att på ett bra sätt kunna kommunicera med kunder och kollegor ser vi även att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

 

Vårt erbjudande

Hos oss på Knowit Connectivity får du utrymme att växa! Vi ger dig utmanande arbetsuppgifter, positiva ledare som ger stöd och lyssnar men framför allt får du möjligheten att träffa kamrater som är likasinnade. Vi satsar på dig och din personlig utveckling med kompetensutveckling, nätverk och t.ex. arbete i vårt innovationsteam. Där gör vi tester inom VR/AR, Mock-ups, prototyper inom nya teknikområden som tex AI. Vi jobbar hårt med jämställdhet, miljö och hållbarhet och vi på Knowit är stolta och glada över att både vara klimatneutrala och det mest jämställda börsnoterade bolaget.

Det vi ger dig är:

  • Konkurrenskraftig ersättning och personalförmåner
  • Kontinuerlig kompetensutveckling
  • Sociala aktiviteter på vårt fina kontor
  • Flexibla arbetstider
  • Kollektivavtal

 

Vilka är Knowit Connectivity?

Knowit är en snabbfotad, rolig och inspirerande arbetsplats med stor laganda. Vi rekryterar medarbetare som vi tror kan göra skillnad. Vi utvecklar affärer och kompetenser för att växa tillsammans. Våra konsulter har stora möjligheter att utvecklas och vi värnar om kompetensutveckling genom olika interna nätverksgrupper. Knowit är utsedd som Stockholmsbörsens bästa bolag vad gäller jämställdhetsarbete (Allbright 2019) och vi tror att det är lika viktigt att ha en arbetssituation som fungerar med privatlivet samtidigt som att vi har kul och utvecklas på arbetsplatsen. Detta har fostrat en kultur som präglas av närhet och transparens och en organisation där vi hjälper varandra att lyckas. Eftersom vi är övertygade om att jämställdhetsfrågor och att handla därefter gynnar samtliga parter, ser vi gärna att kvinnliga kandidater söker till den här tjänsten.

Inom vårt nya företag, Knowit Connectivity Linköping, utvecklar vi bland annat avancerade 5G-lösningar, designar framtida autonoma bilar och förändrar den uppkopplade världen. Hos oss får chansen att delta i världsledande projekt och tillsammans med våra kunder formar vi framtiden.

 

Kontakt och ansökan

Ansök direkt via vår hemsida eller via LinkedIn. Urval och intervjuer sker löpande.

 

Lediga tjänster och karriärmöjligheter hos Cybercom/Knowit

Vi ser oss alltid om efter nya kollegor och rekryterar medarbetare löpande. Missa inte möjligheten att hoppa på den spännande resan vi nu har framför oss – skicka in din ansökan eller kontakta någon av våra rekryterare redan idag, så berättar de gärna mer om våra karriärmöjligheter. Vi hoppas på att höra ifrån dig snart!

Läs mer om Knowit och Cybercom går samman och bildar ett nordiskt powerhouse för framtidens hållbara digitala lösningar