Final application date

2 October, 2021

Company

Sectra

Contact

Nadja Mohsén, Deployment Manager

career@sectra.com

+46 (0)13 470 19 79 

Job Description

Vill du bidra till effektivare sjukvård? Söker du en bred och varierande roll på en dynamisk arbetsplats där den ena dagen inte är den andra lik? Tycker du om att dela med dig av din kompetens och demonstrerar gärna projekt och lösningar för andra?

På Sectra erbjuder vi dig chansen att ha kul på jobbet tillsammans med härliga kollegor som alltid har något på gång, samtidigt som du får lägga din arbetstid på att bidra till förbättrad vård på våra kunders sjukhus runtom i världen. Vi ansvarar för alla leveranser av Sectras medicinska IT-system till våra kunder och nu du kan du bli en av oss genom att förstärka teamet bestående av Applikationsspecialister, Projektingenjörer och Projektledare. Är du nyutexad eller oerfaren lär vi dig allt du behöver veta för att göra ett bra jobb. Du är omgiven av hjälpsamma och kompetenta kollegor som stöttar dig och du får en mentor som ser till att du kommer in i din nya roll. Du blir en del av ett team med en bra gruppkänsla och mycket skratt. Förutom att ha kul på jobbet så drivs alla av att göra ett bra jobb.

Som applikationsspecialist på Sectra kommer du att utveckla dina kunskaper om våra produkter och våra kunders arbetssätt. Din roll kommer att handla om att hjälpa kunden att utifrån sina behov och sitt arbetssätt använda Sectras produkter på rekommenderat sätt. Du kommer att ha en daglig kontakt med kunder och kollegor, främst i Sverige men i några fall även Skandinavien och andra länder. I huvudsak sker arbetet från något av våra kontor i Linköping, Örebro eller Stockholm, men även resor och jobb på plats ute hos kunderna innefattas i tjänsten.

 

I den här tjänsten kommer du att:

 • Jobba med medicinska IT-lösningar och produkter som bidrar till samhällsnytta
 • Ingå in ett av våra agila leveransteam
 • Stötta våra kunders systemadministratörer och hjälpa dem att bli så effektiva som möjligt
 • Vara en viktig kontaktperson för våra kunder i deras dagliga arbete med våra produkter
 • Ha ett varierande arbete med stora möjligheter att fördjupa dig i specifika områden och utvecklas
 • Ha kul på jobbet samtidigt som du blir utmanad!

 

Qualifications

Vi vill utöka vårt team med fler kompetenta och passionerade kollegor som brinner för att hjälpa våra kunder – människor som jobbar med att rädda liv. Vi värderar individers driv och vilja att utvecklas högre än tidigare arbetslivserfarenheter.

 

Vi söker dig som:

 • Har ett stort intresse och sätter alltid kunden i fokus, samt anstränger dig för att leverera lösningar samtidigt som du motiveras av att ge förstklassig service
 • Trivs att agera problemlösande och har förmåga att fördjupa dig i komplexa problemKan kommunicera obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska
 • Är intresserad av och vill utvecklas inom användbarhet, arbetsflöden och medicinsk teknik
 • Är bra på att kommunicera, samarbeta och är en lagspelare
 • Har en civil-/master-, högskoleingenjör eller motsvarande examen inom t.ex. IT, medicinsk teknik, kognitionsvetenskap, systemvetenskap eller motsvarande
 • Alternativt har klinisk erfarenhet t.ex. som röntgensjuksköterska eller biomedicinsk analytiker

 

Vi värdesätter även om du:

 • Har någon form av erfarenhet från sjukvården
 • Har intresse eller tidigare erfarenheter av något av följande:
  • Annan medicinsk IT-verksamhet eller medicinska IT system
  • Medicinskt bildarbetsflöde och verktyg
  • PACS-/RIS-applikationer eller andra journalförande sjukvårdssystem

Värt att nämna är även att intressen utöver studier/arbete, såsom sport, ledarskap, musik, ridning, sång eller något annat som får dig att sticka ut är en fördel. Vi är ett väldigt påhittig och kreativt gäng som värdesätter engagemang utanför jobbet så vi ser gärna att du kan bidra även till den delen av vår kultur.

Varmt välkommen med din ansökan på svenska, innehållandes personligt brev, CV samt universitetsbetyg. Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande så avvakta inte med att skicka in din ansökan.

Om du har några frågor avseende tjänsten är du välkommen att kontakta:

Nadja Mohsén, Deployment Manager, Sectra Sverige AB

E-mail: career@sectra.com; Telefon: +46 (0)13 470 19 79

Lär dig mer om hur det är att jobba på Sectra