Final application date

31 August, 2023

Company

Ida Infront

Contact

Rebecka Carlbergh

rebecka.carlbergh@idainfront.se

076 147 10 69

Gillar du IT, projektledning och kundrelationer? Börja som applikationskonsult med kundansvar hos Ida Infront i Linköping!

 

OM TJÄNSTEN

Vill du vara en viktig kugge i verksamheten och arbeta med att implementera samhällsviktiga system så är det här en möjlighet för dig. Vår produkt iipax com är en integrationsplattform som möjliggör säker kommunikation mellan offentliga myndigheter.

Har du ett stort tekniskt intresse och en vilja att skapa långsiktiga relationer, då är rollen som applikationskonsult något för dig. Du blir en del av ett tajt team som präglas av samarbete och lagkänsla.

Som applikationskonsult ansvarar du för ett antal kundkonton både stora och små. I ansvaret ingår att tillsammans med utvecklingsteam och stakeholders jobba enligt organisationens mål utifrån kundernas behov. Du kommer jobba med projektledning, förvaltning och merförsäljning. I rollen kommer du även ha stora möjligheter att påverka produktens utveckling framåt.

VI SÖKER DIG SOM

  • Har en relevant högskoleutbildning inom exempelvis systemvetenskap, IT Management, informatik eller projektledning
  • Har en förmåga att se den större bilden och omsätta kundbehov till lösningar
  • Uppskattar att hantera kundrelationer
  • Har ett affärsmässigt tänk och ett säljintresse
  • Är intresserad av teknik och har erfarenhet från tex IT-avdelning på myndighet eller privat företag

Du har en förmåga att driva ditt arbete framåt och vågar fatta egna beslut men även fråga om hjälp vid behov. Att planera, koordinera och prioritera mellan olika arbetsuppgifter är en styrka hos dig. Då du har kontakt med kunder och kollegor tror vi att du är intresserad av människor och duktig på att skapa goda relationer.

Du kommer att arbeta från vårt kontor i centrala Linköping. Vi har en distansarbetspolicy som också möjliggör distansarbete från t. ex. ditt hemmakontor.

Du har svenskt medborgarskap, vilket krävs för att arbeta i våra säkerhetsklassade projekt.

ANSÖKAN

Ida Infront anser att mångfald berikar verksamheten och välkomnar sökande med olika bakgrund, kön, erfarenhet samt personliga egenskaper.

Sista ansökningsdag är 30 augusti, men urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Vid frågor om jobbet eller oss, kontakta Rebecka Carlbergh. Mail: Rebecka.carlbergh@idainfront.se, tfn: 076 147 10 69