Final application date

9 April, 2021

Company

SICK

Contact

Ola Friman, Head of R&D

0705-128597

  • Vill du jobba på en av Sveriges bästa arbetsplatser?
  • Vill du vara del av den nya industriella revolutionen där smarta kameror styr robotar och annan automation?
  • Är du en social och teknikintresserad person som drivs av problemlösning och vill jobba i en internationell miljö?

Vi behöver förstärkning och söker en applikations- och algoritmutvecklare!

I rollen som applikations- och algoritmutvecklare ingår du i vårt team som utvecklar 3D Stereo- och Time-of-Flight-kameror med inbyggd bildanalys. Vårt uppdrag är att utveckla nya funktioner och tillämpningar och vi samarbetar bl.a. tätt med Microsoft för att industrialisera den senaste Time-of-Flight-teknologin. Du erbjuds omväxlande arbetsuppgifter i ett internationellt sammanhang där du får samarbeta med kompetenta kollegor inom embedded, 3D-visualisering samt design och UI.

Vi arbetar agilt i självstyrande, korsfunktionella team och tillämpar ett continuous integration-arbetssätt. Vi söker dig som är en skicklig programmerare och som har erfarenhet inom bildanalys, Machine Vision, Computer Vision eller angränsande områden. SICK är ett internationellt företag och att vara god lagspelare och att ha goda språkkunskaper i engelska är därför ett måste.

På SICK Linköping är vi mycket stolta över vår prestigelösa kultur och vårt arbete med att vara en hälsosam och attraktiv arbetsplats. Senast 2021 blev vi utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt undersökningen Great Place to Work. Vi arbetar aktivt för att minska vårt klimatavtryck och engagerar oss på olika sätt för att bidra till samhället och öka mångfalden på vår arbetsplats. Vi lägger stor vikt vid att hjälpa varandra och att ständigt lära oss nya saker.

 

Vill du veta mer om våra teknik? Kolla in nedan Youtube klipp och länkar:

Visionary-T Mini Trailer

Visionary-S CX Introduction

Visionary-S på sick.com

 

För mer information om tjänsten kontakta:

Ola Friman, Head of R&D, 0705-128597

eller

Charlotte Axelsson, HR Manager, 0739-209950

Välkommen med din ansökan senast 2021-04-09! Urval sker löpande, så vänta inte!