Final application date

22 September, 2021

Company

SICK IVP

Contact

Charlotte Axelsson

charlotte.axelsson@sick.se

+46 739 20 99 50

På SICK Linköping är vi mycket stolta över vårt arbete med att vara en hälsosam och attraktiv arbetsplats. Under flera år, nu senast 2021, har vi blivit utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt undersökningen Great Place to Work. Vi arbetar aktivt för att minska vårt klimatavtryck och engagerar oss på olika sätt för att bidra till samhället och öka mångfalden på vår arbetsplats.

 Vi söker en ny stjärna till vårt algoritmutvecklingsteam!

 I vårt team sysslar vi huvudsakligen med att designa algoritmer och djupa neurala nätverk. Det innefattar att köra och utvärdera träningar av nätverk, men också att designa, utveckla, implementera och utvärdera angränsande metoder för industriell bildbehandling. Allt med målet att skapa kompletta lösningar för industriella tillämpningar.

Vi tillämpar ett agilt arbetssätt och tror på självbeslutande team. Arbetet sker i mindre team och innebär stor variation. Framgång i arbetet förutsätter att du håller dig ajour med de senaste rönen inom deep learning och machine vision och har förmåga att omsätta dina kunskaper hela vägen från idé till verklig kundnytta. Ett stort mått av nyfikenhet, uthållighet och energi är därför egenskaper som kommer väl till pass tillsammans med drivkraften att vilja utveckla något som fungerar praktiskt.

Vi söker dig med kunskap inom och intresse för bildbehandling, machine vision och deep learning. Du behöver goda programmeringskunskaper, företrädesvis i C++ och Python. Har du dessutom erfarenhet av programvaruutvecklingsmetodik och/eller utveckling på Linux och Windows är det ett ytterligare plus. Vi kan anpassa rollen för såväl dig som är erfaren och söker nya utmaningar som dig med rätt utbildningsbakgrund som kommer direkt från universitetet. Att du är rätt person är det viktigaste för oss då vi är måna om att bibehålla vår goda arbetsplatskultur.

För mer information kontakta:

Daniel Rydström, Tf Manager Alghoritm Development, daniel.rydstrom@sick.se, 013 -362141

eller

Charlotte Axelsson, HR Manager, charlotte.axelsson@sick.se, 0739-209950

Välkommen med din ansökan senast 2021-09-22! Vi gör löpande urval och tillsätter tjänsten så snart vi har hittat rätt person.

SICK är en världsledande leverantör av sensorer och sensorlösningar för industriella tillämpningar. Vi är ca 10 000 anställda i 50 länder och vårt huvudkontor ligger i Freiburg, Tyskland. SICK i Linköping är ett innovationscenter för Machine Vision och vi är 75 engagerade medarbetare med stort intresse för bildanalys och visualisering. I mer än 35 år har vi på SICK i Linköping framgångsrikt utvecklat och levererat mjukvara för teknikledande produkter inom 2D och 3D vision, liksom systemlösningar för t.ex. robotstyrning och kvalitetskontroll.