Final application date

30 May, 2021

Company

Cruitive

Vi söker en person som kommer bli en viktig del i Cruitives resa framåt. Är du driven, strategisk och redo för en spännande utmaning? Då kanske det här är jobbet för dig! Cruitive befinner sig just nu i en spännande fas och söker nu en ny stjärna till bolaget. Ta chansen att bli en del av ett start-up bolag i tillväxtfas!

Om Cruitive

Cruitive vill göra det enklare för företag att göra rätt vid en rekryteringsprocess. För att uppnå detta har de utvecklat ett modernt rekryteringsstöd som ska underlätta alla delar av rekryteringsprocessen. Rekryteringsstödet bygger på vetenskapligt rekommenderade metoder inom HR tillsammans med innovation, teknik och nya tankesätt. Bolaget startades 2018 och har sedan dess vuxit och utvecklats. Idag finns AI integrerat i systemet och utvecklingsprojekten som är på gång är många.

Om rollen

Cruitive söker nu en person som ska vara med och leda företaget framåt!

Rollen kommer innebära en bredd av olika arbetsuppgifter och ansvar. Cruitive är ett ungt bolag vilket gör att du kommer få möjlighet att påverka både bolaget och ditt arbete. Uppdraget kommer medföra stor variation med ansvar inom bland annat strategisk affärsutveckling och sälj. I rollen kommer du också att vara bolagets ansikte utåt och komma i kontakt med olika människor inom olika branscher och roller. Din förmåga att inge förtroende kommer därför vara viktig. En av dina viktigaste arbetsuppgifter är att se och utvärdera nästa steg för bolaget. Du kommer även få inblick i företagets alla processer, du förväntas vara med och föreslå effektiviseringar samt förbättringar.

Personen kommer bli en nyckelperson inom Cruitive med stort ansvar för bolagets väg framåt. Med dig på resan har du ett starkt team med stor kompetens.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är strategisk, driven och lösningsorienterad. Du ska ha en god förmåga att tillsammans med teamet hitta lösningar och vägar framåt genom öppna dialoger samt diskussioner. Därtill är du duktig på att ta kontakt och bygga relationer med nya människor. Personen vi söker har även en förmåga att inspirera och motivera andra i sitt team. För att trivas i rollen tror vi att du är affärsmässigt lagd, lägger stor vikt vid ärlighet och att bygga förtroende hos andra människor. I ditt arbete är du även strukturerad och värdesätter genomtänkta processer samt arbetssätt. Såklart vill du även ha roligt i ditt arbete!

Tidigare erfarenheter av affärsutveckling eller ledarskap är meriterande. Om du dessutom har arbetat inom programmering, HR-arbete eller sälj är det ett plus.

Rekrytering sker löpande så ansök redan idag!