Final application date

10 February, 2021

Company

Syntronic

Contact

Josefine Bergqvist, rekryterare

jobexa@syntronic.com

Vi söker nu en kontorschef som vill utveckla Linköpingskontoret till att bli den ledande konsultleverantören i regionen.

Syntronics kontor i Linköping skall fortsätta tillväxtresan!
Vi söker dig som är en engagerad, modig ledare som drivs av att göra affärer och som är redo för nästa steg i karriären.  Vill du och tror du att du har det som krävs, är du varmt välkommen med din ansökan till att bli kontorschef hos oss!

Arbetsuppgifter

Som kontorschef hos oss på Syntronic har du ett varierande och utvecklande arbete med  resultat-, personal- och säljansvar för vårt kontor i Linköping. Du leder verksamheten efter uppsatta mål, riktlinjer och eftersträvar alltid nöjda kunder, lönsamhet och tillväxt.

Vårt fokus är en fortsatt lönsam tillväxt och därför förväntas du driva och utveckla kontoret både affärsmässigt och resultatinriktat. En stor del av arbetet innebär att du aktivt arbetar med försäljning, både vad gäller bearbetning av nya kunder samt att bredda och utveckla affärsmöjligheter med våra befintliga kunder.

För att lyckas med tillväxtresan ansvarar du även för att rekrytera, utveckla, leda och motivera högt kvalificerade tekniska medarbetare. I arbetet som kontorschef håller du även utvecklings- och lönesamtal samt regelbundna dialoger med medarbetarna.

Du sitter med i ledningsgruppen och rapporterar direkt till Syntronic Research and Development’s VD.

Vi söker dig som:

  • Är utbildad civil- eller högskoleingenjör och/eller har erfarenhet av arbete inom teknikbranschen
  • Är affärsmässig och är en naturlig säljare
  • Har några års erfarenhet av ledarskap och sälj
  • Kan uttrycka dig väl på både engelska och svenska

Meriterande:

  • Erfarenhet av tjänsteförsäljning inom tekniskt avancerad verksamhet
  • Erfarenhet av att arbeta i en konsultverksamhet

Personliga egenskaper

 Som person är du social, orädd, drivande och energirik. Du är affärsmässig och resultatinriktad samt älskar att göra affärer. För att trivas i rollen som kontorschef ska du tycka om att ha många bollar i luften och gillar när det är ett högt arbetstempo.  Du har ett tekniskt intresse och lockas av att bli en del av ett teknikintensivt bolag som hela tiden utvecklas. För att lyckas i rollen tror vi att du bidrar till kontorets framgång genom att vara en naturlig ledare med energi och framtidsdriv.

Vi erbjuder:

Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med engagerade och duktiga medarbetare. Vi är ett globalt team på 1300 ingenjörer som arbetar inom flera olika affärsområden med spännande och utmanande projekt i en internationell miljö. Trevlig arbetsmiljö, balans i livet och god hälsa bland våra medarbetare är viktigt för oss. Därför får du tillgång till flextid, friskvårdsbidrag, förmånsportalen Benify, ett bra försäkringspaket med pensionsavsättning samt möjligheten att teckna ett förmånligt försäkringspaket gällande privatvård.

Ansökan

Vi ser fram emot ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du vill arbeta hos oss. Skicka ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval dock senast 10 februari. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Läs mer om hur vi arbetar i och med COVID-19-

Vill du veta mer om Syntronic? Välkommen till syntronic.com.

Inför rekryteringsarbetet har Syntronic tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt och bestämt kontakt med mediasäljare och säljare av rekryteringstjänster.

För att kvalitetssäkra Syntronics rekryteringsprocess samt möjliggöra god kommunikation med alla kandidater ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via vårt system och inte via e-post.