Final application date

17 November, 2022

Company

Sectra AB

Är du en relationsskapande och strukturerad individ med ett intresse för rekrytering, arbetsgivarvarumärke och eventplanering? Vi utökar vårt team och söker nu en rekryteringskoordinator .

Sectra bidrar till ett säkrare och friskare samhälle genom att öka effektiviteten i sjukvården och stärka stabiliteten i samhällskritiska funktioner. Vårt uppdrag är viktigt. Våra medarbetare är människor som våra kunder upplever har en unik kombination av kunskap och attityd, av knowledge & passion. Det är vad våra kunder framhåller när de beskriver varför de väljer oss och förblir lojala. Därför är arbetet kopplat till att hitta, attrahera och rekrytera rätt individer bland det viktigaste vi gör.

Funktionen Global Search på avdelningen People & Brand äger rekrytering ur centralt perspektiv och verkar för att skapa stöd och förutsättningar för rekryteringsarbete genom ramverk och strategier för rekryteringsprocessen, Sectras arbetsgivarvarumärke, visuella profil med mera. Det verkställande arbetet av detta sker sedan både inom Global Search och på lokal nivå av olika parter inom våra olika affärsområden. Vi vill nu utöka vårt centrala stöd inom rekrytering med en, eller flera, rekryteringskoordinatorer.

Rollen som rekryteringskoordinator innebär ett kombinerat uppdrag med utgångspunkt i teamet för Global Search men med huvudsakligt fokus om lokalt operativt stöd mot en specifik del av vår organisation. Rollen syftar i sin helhet till att verka för en ökad effektivitet och attraktionskraft i Sectras rekryteringsarbete genom olika typer av stöd till rekryterande chefer och lokala aktiviteter i linje med Sectras centrala rekryteringsstrategier.

I den här rollen kommer du bland annat:

  • Hantera och administrera jobbannonser
  • Agera knytpunkt för pågående rekryteringar och koordinera aktiviteter för såväl rekryterande chefer som kandidater
  • Stötta rekryterande chefer genom hela rekryteringsprocessen
  • Uppbyggnad, uppföljning och ägandeskap av ”kandidatpooler”
  • Driva lokala marknadsföringsinsatser kopplat till aktiva rekryteringar
  • Driva ditt givna affärsområdets lokala agenda kopplat till mässor och event i samråd med Global Search
  • Projektleda och genomföra rekryteringsaktiviteter såsom mässor, studentaktiviteter, företagsevent m.m.