Lunch menu

Monday, 5 May

Brödernas kök

  • Shawarmabowl

    Ris, grillad kyckling, tomat och lök-sallad, hummus och myntayoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Bouef bourguignon, fransk högrevsgryta

    med bacon, rödvin, champinjoner och syltlök, serveras med ris eller kokt potatis

  • Flygande jacob

    kycklingfilé, bacon, banan och JORDNÖTTER, serveras med ris

  • Egenpanerad torskfilé

    med
dill-majonnäs, serveras med
kokt potatis och citron

  • Poke Bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg: Wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg: Wokade äggnudlar

    med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummelfilé

    med kokt potatis samt dill- och romsås

  • Ugnstekt falukorv

    med senap, lök, gurka och ost samt potatismos

  • Veg: Grönsakswok

    med cocosmjölk och chili samt basmatiris och cashewnötter

  • Pasta

    med fläskfilé, strimlad pepparsalami och paprika

  • Kycklingwok "Paneng "

    med röd curry och cocosmjölk

  • Räksallad

    med matvete, ägghalva, citron och Red hot chili

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • Kåldolmar

    med kokt potatis, gräddsås och lingonsylt

  • Panerad rödspätta

    med kokt potatis och remouladsås

  • Ugnsbakad kycklingfilé

    med stekt potatis och champinjonsås

  • Veckans sallad: Kebabsallad
  • Dagens pizza: La mafia

    champinjoner, oliver, salami och ruccola

Pinoccio

  • Lövstek

    serveras med grönsaker, pommes och bearnaise

  • Pizza

    Våra ordinarie pizzor ingår

Universitetsklubben

  • Örtmarinerad kyckling

    serveras med stekt potatis samt dragonsås

  • Mango chutneymarinerad blomkål

    serveras med bulgur

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Svensk kycklinglårfilé

    pasta, tomat- och ruccolasallad, krämig ost-och örtsås

  • Dagens grönt: Bakad morot

    quinoasallad, picklad gurka, örter, chilimajonnäs

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatis- och palsternackspuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Varmrökt lax

    potatissallad, senapsvinägrette, rädisor, kavringsskrisp, ägg, körsbärstomat, färskost

  • Veckans dessert: Prinsesstårta i glas

    sockerkaka, vaniljkräm, hallon från Skedevi, marsipan

Pegs & Tails

  • Pytt i panna

    Serveras med stekt ägg samt rödbetor

  • Kalv med sötsyrlig dillsås

    Serveras med kokt potatis

  • Hummerrisotto

    Krämig risotto med smak av saffran

  • Varmrökt lax smaksatt med chili och lime

    Serveras med romsås och kokt potatis

  • Räksallad

    Serveras med rhode island, grönsaker samt nykokt ägg från Ås-gård

Monday, May 5