Lunch menu

Wednesday, 30 April

Brödernas kök

  • Asiatisk bowl

    Ris, sojamarinerad kyckling, kålsallad, sesamfrön, salladslök, sallad, soja

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Wallenbergare (kalvfärs)

    med gräddsås & lingon, 
serveras med gröna ärtor & potatismos eller kokt potatis

  • Ugnsbakad laxfilé

    med dill & räkor i citronsås, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • Poke Bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg: Wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg: Wokade äggnudlar

    med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans högrevsburgare

    med bröd, pommes, colelsaw, picklad rödlök, saltgurka mm

  • Senapsglacerad laxfilé

    med dillstuvad potatis

  • Veg: Rödbet-& chevreburgare

    med bröd, pommes, coleslaw, picklad rödlök, saltgurka mm

  • Pasta: Spaghetti Carbonara

    bacon

  • Kycklingwok

    med mango, lime, chili & ingefära

  • Kycklingsallad

    med matvete, bacon & melon

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • Vi tänder grillen La fontana special grill buffé

    Kycklinglårfilé, fläskkotlett och bifteki med pommes & klyftpotatis med fem olika orientaliska mezor

  • Veckans sallad: Kebabsallad
  • Dagens pizza: Vega Bianca

    créme fraiche, mozzarella, valnötter, färsk champinjoner, paprika, oliver, honung, parmesan, ruccola

Pinoccio

  • Panerad fläskkotlett

    serveras med stekt potatis och bearnaisesås

  • Pasta Carbonara

    med stekt bacon och rivenost

  • Pizza

    Våra ordinarie pizzor ingår

Universitetsklubben

  • Köttfärslimpa med bacon

    serveras med kokt potatis, lingon samt gräddsås

  • Ricotta & spenatfylld cannelloni

    serveras med tomatsås

Stångs Mjärdevi

  • DAGENS RÄTT: Fläskschnitzel från Skänninge

    potatissallad med vårens primörer, citron- och dragonmajonnäs

  • DAGENS GRÖNT: Bakad spetskål

    gotlandslinser, rotselleri, svamp, ramslöksfärskost

  • Stångs Wallenbergare

    potatis- och palsternackspuré, lingon, ärter, skirat smör

  • VECKANS SALLAD: Räksallad

    romansallad, tomater, picklad lök, prästost, piccolinogurka, ärtskott, krutonger, vitlökskräm

  • VECKANS DESSERT: Prinsesstårta i glas

    sockerkaka, vaniljkräm, hallon från skedevi, marsipan

Pegs & Tails

  • Viltfärsbiff

    Serveras med potatispuré samt lingongräddsås

  • Krämig carbonara

    Serveras med färsk tagliatelle samt äggula & nyriven parmesan

  • Veckans fisk: Sesamstekt lax

    Serveras med asiatiskt nudelsallad samt teriyakimajo

  • Veckans green: Pinsa

    med chevré & oliver

  • Varmrökt lax smaksatt med chili&lime

    Serveras med romsås och kokt potatis

  • Räksallad

    Serveras med rhode island, grönsaker samt nykokt ägg från Ås-gård

Wednesday, April 30