Lunch menu

Thursday, 17 April

Brödernas kök

  • Halloumibowl

    Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat och lök-sallad och tzatziki

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Fläskfilémedaljonger

    med choronsås, serveras med friterade lökringar och stekt potatis

  • Ugnsgrillad laxfilé

    med sås på äpple, gurka,
dill & pepparrot, serveras med haricots verts & stekt/kokt potatis

  • Poke Bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg: Wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg: Wokade äggnudlar

    med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Grillat med tillbehör

    fläsknoisette, chorizo, potatissallad, stekt potatis, bearnaise

  • Veg: Grillad quorn och majskolv

    samt tillbehör

  • Kycklingwok "Paneng"

    med röd curry och cocosmjölk

  • Räksallad

    med fetaost och röd quinoa

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • La fontana special högrevsburgare och pizza buffé

    Högrevsburgare, olika sorter av pizza, buffalo wings, lökringar, klyftpotatis, pommes

  • Veckans sallad: Kebabsallad
  • Dagens pizza: Chevré

    crème fraiche, mozzarella, getost, färska champinjoner ,valnötter, honung, parmesan, ruccola

Universitetsklubben

  • Rostade rotfrukter

    med fetaostkräm

  • Kycklingschnitzel

    serveras med rostade potatis samt bearnaisesås

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Grillad svensk pluma

    fransk potatissallad, vårprimörer, ramslökskräm

  • Dagens grönt: Bakad spetskål

    chili- och morotspuré, machesallad, rostad mandel, brynt smör

Pegs & Tails

  • Påsklunch

    Klassiker såsom sill, ägghalvor, Jansson, köttbullar osv.

  • Västerbottenbakad laxfilé

    Serveras med kokt potatis och vitvinssås

  • Vegetarisk bolognese med svamp

    Serveras med färsk tagliatelle och nyriven parmesan

  • Varmrökt lax smaksatt med chili och lime

    Serveras med romsås och kokt potatis

  • Räksallad

    Serveras med rhode island, grönsaker samt nykokt ägg från Ås-gård

More lunches available at

Thursday, April 17