Lunch menu

Friday, 29 November

Brödernas kök

  • Poké bowl med ris och rå laxfilé

    Picklad rödkål, mango, sojabönor, picklad rödlök, salladslök, sesamfrön, srirachamajo och soja

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Mixed grill

    svensk fläsknoisette, kycklingfilé och chorizo, serveras med chili-bearnaise och potatisgratäng

  • Ugnsgrillad färsk laxfilé

    med skagensås, serveras med äpple- och fänkålsallad
samt kokt potatis

  • Poke bowl

    Vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt: Wokade grönsaker

    Med cashewnötter

  • Vegetariskt: Wokade äggnudlar

    Med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    Med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise, rödvinssås, ärtor, pommes/stekt potatis

  • Dill- och senapsglacerad laxfilé

    med dillstuvad potatis

  • Veg: Grönsaksfylld paprika

    med dillstuvad potatis

  • Pasta

    med strimlad biff i gorgonzolasås

  • Kycklingwok

    med chilimarinerad broccoli och blomkål

  • Kycklingsallad

    med parmesan och strimlad pepparsalami

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • La fontana special street food buffé

    fem olika pizzor samt krispy kycklingfilé lökringar, buffalo wings med pommes

  • Veckans sallad: Halloumi sallad
  • Dagens pizza: Gorgonzola Pizza

    fläskfilé, champinjoner, jalapeno, färska paprika, gorgonzolaost, parmesan och ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1–39
  • Tallrik, sallader och rulle

    Kebab, kyckling eller falafel

  • Helstekt marinerad fläskytterfilé

    med gräddsås och stekt potatis

  • Panerad rödspätta

    med remouladsås, grönsaker samt kokt potatis

Universitetsklubben

  • Currygryta

    med haloumi serveras med ris

  • Långbakad fläskkarré

    serveras med rostade rotfrukter och äppelsås

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Chili på Östgötskt nötkött

    lökris, grönärtsguacamole

  • Dagens grönt: Grönsakslasagne

    ruccola, citron- och basilikaolja, vispad färskostkräm

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatis, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Stångs räkceasarsallad

    roman, bacon från Skänninge, Granaost, tomat picklad lök, krutonger, vitlöksmajonnäs

  • Veckans dessert: Blåbärskompott

    brynt smörkaka, citronkräm

Pegs & Tails

  • Helstekt fläskfilé

    Serveras med skogssvampsås

  • Veckans fisk: Ugnsbakad laxfilé

    Serveras med västerbottensostsås och potatiskaka

  • Veckans green: Pizza

    Med betor, chèvre, rostade pinjenötter och honung

  • Varmrökt lax med chili och lime

    Serveras med kokt potatis, dill- och romsås

  • Sallad med handskalade räkor

    Ägg från Ås-gård och picklad rödlök

Friday, November 29