Lunch menu

Monday, 18 November

Brödernas kök

  • Shawarmabowl

    Ris, grillad kyckling, tomat- och löksallad, hummus och myntayoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Dijongryta

    av högrev, kantareller, dijonsenap, dragon, grädde, soja, serveras med ris eller kokt potatis

  • Ugnsgrillad svensk fläskkarré

    med
gräddsås och äppelmos, serveras med
ugnsrostade morötter och kokt potatis

  • Egenpanerad torskfilé

    med västkustsås
(räkor, rom, crabfish), serveras
med kokt potatis och citron

  • Poke bowl

    Vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt: Wokade grönsaker

    Med cashewnötter

  • Vegetariskt: Wokade äggnudlar

    Med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    Med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummelfilé

    med kokt potatis samt västkuströra

  • Grekisk färsbiff

    med fetaost och örter samt tzatziki, balsamicosky och vitlöksrostad kulpotatis

  • Veg: Pastagratäng

    med spenat och kvibille ädel

  • Pasta: Spaghetti Carbonara

    med bacon

  • Kycklingwok

    med mango, lime och thai basilika

  • Kycklingsallad

    med strimlad pepparsalami och rostad lök

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik och Kebabsallad

La Fontana

  • Thai kyckling

    med röd curry, kokosmjölk, grönsaker och ris

  • Krämig fläskfilé gryta

    med ris

  • Panerad rödspätta

    med kokt potatis och remouladsås

  • Veckans sallad: Grekisk sallad
  • Dagens pizza: Chorizo piazza

    chorizo De pimenton, champinjoner, jalapeno, sriracha & ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1–39
  • Tallrik, sallader och rulle

    Kebab, kyckling eller falafel

  • Kycklinggryta

    med grönsaker, krämig grädde samt ris

  • Stekt fiskfilé

    med kokt potatis, grönsaker, remouladsås

Universitetsklubben

  • Veg vårrullar

    serveras med ris och sweetchili

  • Helstekt kotlettrad

    serveras med stekt potatis, ärtor och svampsås

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Nattbakad BBQ fläskkarré från Skänninge

    klyftpotatis, babyspenat, krämig het kålsallad

  • Dagens grönt: Skogssvamppasta

    linser, grönkål, saltrostad mandel, krämig ostsås

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatis, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Räksallad

    chilimarinerade räkor, glasnudlar, picklad rödkål, sesamfrö, vårlök, groddar, kimchimajonnä

  • Veckans dessert: Blåbärskompott

    brynt smörkaka, citronkräm

Pegs & Tails

  • Helstekt karré

    Serveras med het BBQ-sås samt rostad potatis

  • Trattkantarell risotto

    Serveras med färsk parmesan

  • Varmrökt lax med chili och lime

    Serveras med kokt potatis, dill- och romsås

  • Sallad med handskalade räkor

    Ägg från Ås-gård och picklad rödlök

Monday, November 18