Lunch menu

Monday, 11 November

Brödernas kök

  • Shawarmabowl

    Ris, grillad kyckling, tomat- och löksallad, hummus och myntayoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Skomakarlåda

    svensk fläskytterfilé med rödvinssås, bacon, saltgurka och potatismos

  • Kyckling

    med soltorkade tomater, oliver, basilika, paprika och vitlök, serveras med ris eller kokt potatis

  • Egenpanerad flundra

    med skagensås,
serveras med kokt potatis och citron

  • Poke bowl

    Vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt: Wokade grönsaker

    Med cashewnötter

  • Vegetariskt: Wokade äggnudlar

    Med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    Med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad färsk sejfilé

    med kokt potatis samt dill- och romsås

  • Kycklinggryta "Flygande Jakob"

    med bacon, banan och jordnötter

  • Veg: Grönsaksgryta "Jakob"

    med linser, banan och jordnötter

  • Pasta

    med fläskfilé, kantareller och champinjoner i pepparsås

  • Wok: Fläskfilé

    med vitlök och chili

  • Räksallad

    med kräftstjärtar med citron och ägghalva

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik och Kebabsallad

La Fontana

  • Bräserad högrev

    med kokt potatis och rödvinssås

  • Kycklingspett

    med stekt potatis och champinjonsås

  • Veckans sallad: Halloumi Sallad
  • Dagens pizza: Venezia

    Soltorkade Tomater, mozzarellaost, lufttorkad skinka, ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1–39
  • Tallrik, sallader och rulle

    Kebab, kyckling eller falafel

  • Kycklingspett

    med grillgrönsaker, tzatziki samt ris

  • Stekt fiskfilé

    med kokt potatis, grönsaker, remouladsås

Universitetsklubben

  • Broccolimedaljong

    serveras med fetaostkräm och ris

  • Kåldolmar

    serveras med kokt potatis, gräddsås och lingon

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Kryddrostat kycklinglår

    rostad potatis, färsk chili, picklad rödlök, parmesan, aioli

  • Dagens grönt: Gnocchi

    korallinser, rostad kål, grönkål, rotselleri, rökig svartpepparmajonnäs

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatis, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Kycklingsallad

    rostade rotfrukter, örtpesto, sotad broccoli, picklad rödlök, krutonger, örtmajonnäs

  • Veckans dessert: Blåbärskompott

    brynt smörkaka, citronkräm

Pegs & Tails

  • Mankans raggmunk och stekt fläsk

    Serveras med lingongrädde

  • Köttbullar med gräddsås

    Serveras med potatispuré, pressgurka och rårörda lingon

  • Halstrad fläckig havskatt

    Serveras med ansjovis- och västerbottenostsås samt potatiskaka

  • Champinjonbolognese

    Serveras med färsk tagliatelle

  • Varmrökt lax med chili och lime

    Serveras med kokt potatis, dill- och romsås

  • Sallad med handskalade räkor

    Ägg från Ås-gård och picklad rödlök

Monday, November 11