Lunch menu

Friday, 3 May

Brödernas kök

  • Poké bowl med ris och rå laxfilé

    Picklad rödkål, mango, sojabönor, picklad rödlök, salladslök, sesamfrön, srirachamajo och soja

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

Restaurang Chili & Lime

  • 1. grillad ryggbiff med grönpepparsås

    serveras med ugnsgrillad tomathalva & stekt potatis

  • 2. ugnsgrillad laxfilé med romsås

    serveras med ugnsgrillad tomathalva & stekt potatis eller kokt potatis

  • 3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 4. Asiatisk lunchbuffé
  • 5. INDISK: chicken tikka

    VEGAN: mixed beans

  • 6. VEGETARISKT

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL

    Kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise, rödvinssås, ärtor, pommes eller stekt potatis

  • Isterband

    med persiljestuvad potatis & rödbetor

  • Veg: Pan Pizza "Vegetaria"

    med tomat, ruccola & fetasallad

  • Pasta: med strimlad biff i gorgonzolasås
  • Wok: Kyckling

    med grön curry & cocosmjölk

  • Sallad: Räkor

    med pasta, citron & örter

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

  • Efter lunchen bjuder vi på glass!

La Fontana

  • La fontana special grill buffé

    Entrecoté, kycklingspett och korv med pommes och klyftpotatis. Såser

  • Dagens pizza: Nerso

    oxfilé, champinjoner, färsk vitlök, körsbärstomater, mozzarella och ruccola

  • Veckans sallad: Halloumisallad

Universitetsklubben

  • Tortellini med ricotta i ostsås

    med soltorkade tomater och örter

  • Schnitzel med kapriscreme

    rödvinssky och örtrostad potatis

Pegs & Tails

  • Laxpudding

    Serveras med dillkräm, skirat smör, citron & dill

  • Veckans fisk Smörstekt, frasig, färsk torsk

    Serveras med dansk remouladsås, gröna ärtor & grillad citron

  • Veckans green Primörrisotto

    Avorioris med vårprimörer, grönsaksbuljong, en klick smör & kärlek serveras med nyriven parmesan

  • Varmrökt lax med chili & lime

    Serveras med kokt potatis, nobissås & fänkålspicklad gurka

  • Sallad med handskalade räkor

    Ägg från Ås gård - syrad rödlök samt mangoraja

  • Nykokta svenska blåmusslor

    Vinkokt buljong med vitlök, chili & persilja serveras med vitlöksbröd

More lunches available at

Friday, May 3