Lunch menu

Friday, 2 December

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Poké Bowl

    Ris, rå laxfilé, picklad rödkål, mango, sojabönor, picklad rödlök,salladslök,sesamfrön, srirachamajo

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Kyckling-bowl

    Bulgur, grönkål, ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk- & nudelbowl

    Handskalade räkor, glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

Restaurang Chili & Lime

  • fläskfilémedaljonger

    med choronsås, serveras med friterade lökringar & stekt potatis

  • ugnsgrillad laxfilé

    med skagensås,
serveras med kokt potatis

  • Indiskt: nadan chicken curry

    Veganskt: mixed vegetables

  • Poke Bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise, rödvinssås, ärtor, pommes/stekt potatis

  • Isterband från Vaggeryd

    med persiljestuvad potatis & rödbetor

  • Veg: Feta-& grönsaksfylld zucchini

    med persiljestuvad potatis

  • Pasta med räkor "Cajun"
  • Wok: Kyckling med thai basilika, lime & sesam
  • Kycklingsallad

    med strimlad pepparsalami, apelsin & grönkål

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Grillbuffé: fläskfilé, kycklingspett, bifteki

    med klyftpotatis / pommes och såser

Viktors bakficka

  • Grillad rapsgrispluma

    med dragoncréme, rostade rotsaker och grönkål

Pinoccio

  • Kycklingfilé

    med champinjoner sås samt ris

  • färsk, fylld pasta med ricotta och spenat

Universitetsklubben

  • Ricotta och spenatcannelloni

    med smakrik tomatsås

  • Pepparstekt fläskkarré

    med skogssvampsås och timjansstekta grönsaker

Stångs Mjärdevi

  • Högrevschili

    ris, picklad rödlök, vispad örtkräm

  • Dagens grönt: Friterad Najas stekost från Norrköping

    rostad potatis, picklad lök, fänkål, chilimajonnäs

  • Veckans sallad: Kräftsallad

    pasta, picklad lök, grönkålspesto, prästostkräm

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Lasagne på oxe från Grensholm

    Toppad med lagrad ost

  • Veckans fisk: Sesambakad lax

    Serveras med ris och teriyaki mayo

  • Veckans green: Vegetarisk moussaka
  • Höstsoppa

    Champinjonsoppa med tryffelskum

  • Varmrökt lax

    Serveras med koktpotatis, gräslökshollandaise & pressgurka

  • Pegs Caesar

    Våran caesarsallad med majskyckling från Munka Ljungby & parmesan

Friday, December 2