Lunch menu

Monday, 14 March

Brödernas kök

  • Shawarma Bowl – Ris, grillad kyckling

    tomat&lök-sallad, hummus & myntayoghurt.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado, paprika

    sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. stekt panerad fläskschnitzel med champinjonsås

    serveras med gröna ärtor & ugnsrostad potatis

  • 2. A. kalops med morötter

    serveras med
inlagda rödbetor & kokt potatis

  • 2. B. stekt panerad gösfilé med chili- & limemayo

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken kurma

    VEGAN: cabbage thoran

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt pankopanerad kummelfilé med remouladsås

    samt kokt potatis

  • Pannbiff med gräddkokta champinjoner, stekt kulpotatis

    lingon & inlagd gurka

  • Veg: Spaghetti Quattro Fromagio med färsk spenat

    valnötter & hackade mandlar

  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Wok: Kyckling med färsk ingefära, sweet chili

    & färsk röd chili

  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Fläskkarré med stekt potatis, gräddsås och lingonsylt.
  • Kycklinggryta marinerad med curry och ris.
  • Panerad flundrafilé med kokt potatis och remouladsås.

Pinoccio

  • 1-Pyttipanna med stek ägg och rödbetor
  • 2-lätt panerad spätta med kokt potatis

    och skagenröra

Universitetsklubben

  • Vegansk kikärtsgryta med blomkål, gröna bönor

    serveras med basmatiris

  • Pestobakad kycklinginnanlår med basilikastekt potatis

    samt örtsås

Stångs Mjärdevi

  • Kycklinglårfilé, gnocchi, svamp, svartkål

    parmesan, rödvinssås

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Chilirimmad lax, ris, pak choy, vitkål

    morot, koriander, srirachamajonnäs

  • Bakad rotselleri, tomat, linser

    saltrostade fröer, vitlökskräm

  • Variation på betor, havreris

    örtsallad, solrosfrön, getaostkräm

  • Dessert – kökets val

More lunches available at

Monday, March 14