Lunch menu

Monday, 10 January

Brödernas kök

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado, paprika

    sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. viltskavsgryta (hjort, älg, ren) med timjan, enbär

    lingon & kantareller, serveras med lingonsylt & ris eller kokt potatis

  • 2. A. äppelciderbräserad svensk fläskkarré

    med gräddskysås & rönnbärsgele, serveras 
med örtstekt potatis

  • 2. B. stekt panerad kapkummelfilé med skagensås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken changezi curry

    VEGAN: dal palak

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé!
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt pankopanerad kummelfilé med remouladsås

    & kokt potatis

  • Indisk kycklinggryta med basmatiris, raita & naanbröd
  • Veg: Indisk grönsaksgryta med basmatiris, raita
  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Krämig kalvgryta innehåller champinjoner, paprika

    och purjolök med ris.

  • Kycklingfilé med stekt potatis och champinjonsås.
  • Avokado bowl

    Vegitarisk alternativ vid beställning.

  • Halloumi bowl

    Vegitarisk alternativ vid beställning.

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Spaghetti bolognese

Pinoccio

  • 1-Panerad innerfilé Kyckling med stek potatis

    samt bearnaisesås och sweet chili

  • 2-Panerad spätta med kokt potatis samt skagenröra

Universitetsklubben

  • Ricotta och spenatcannelloni med smakrik tomatsås
  • Örtmarinerat Helstekt kalkonbröst med stuvad grönkål

    och rostade rotsaker

Stångs Mjärdevi

  • Kycklingfilé från Munka Ljungby, ris, chili, morot

    koriander, kokosmjölk

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Laxfärsbiffar, glasnudlar, rotfrukter, chili, soja

    cashewnötter

  • Betor, havreris, svartkål, salta mandlar

    rökt majonäs

  • Räkor, havreris, picklade grönsaker, örtsallad,

    chilimajonäs

  • Dessert – chokladkräm, nötter
Monday, January 10