Lunch menu

Friday, 10 September

Brödernas kök

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett,

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus,

    lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. ljummen rostbiff (svenskt kött)

    med rödvinssås, serveras med lättfrästa haricots verts, rostad lök & potatisgratäng

  • 2. halstrad färsk laxfilé med dill-romsås

    serveras med kokt färskpotatis

  • 3. INDISK: pepper chicken

    VEGAN: aloo baji

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk / japansk / kinesisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • BBQ-färsbiff av högrev med tryffelaioli, BBQ-sås

    colelsaw, picklad rödlök & pommes/potatis Fisksnäcka med vitt vin, räkor, dill, västerbottenost samt

  • Veg: Rödbetsbiff med tryffelaioli, BBQ-sås

    coleslaw, pickladrödlök & pommes/potatis

  • Pasta: med rostbiff, konjak, grädde & parmesan
  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Schnitzel buffé

    Fläsk schnitzel, kyckling schnitzel med stekt potatis och bearnaisesås

P2 Restaurang & Catering

  • P2´s högrevsburgare med tryffelmajo, syrad lök

    och klyftpotatis

  • Falafel med bulgursallad och aubergineröra
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Chilibakad kotlett, kallslagen bearnaise,

    rostade rotsaker

Pinoccio

  • 2-fläsk filé Oscar med klyftpotatis samt bearnaisesås
  • 2-rödspätta med kokt potatis samt skagenröra
Friday, September 10